Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κύριε Ανδριανέ, Υπουργέ Αθλητισμού, μπορείτε να ενημερώσετε την κοινή γνώμη, ...

Καταγγελίες για συγκάλυψη υπαλλήλων με πλαστά πτυχία στη Γ.Γ. Αθλητισμού


Καταγγελίες για συγκάλυψη υπαλλήλων με πλαστά πτυχία στη Γ.Γ. Αθλητισμού


Σε βαρύτατες καταγγελίες για συγκάλυψη υπαλλήλων με πλαστά πτυχία προχώρησε με επιστολή της η παυθείσα εργαζόμενη της Γ.Γ. Αθλητισμού, Θεοδωροβία Πλακά, τονίζοντας ότι τα όσα αναφέρει είναι γνωστά και έχουν καταγγελθεί επανειλημμένα!

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή

«Η στάση απέναντι στην εξουσία πρέπει να είναι ίδια με την στάση απέναντι στην φωτιά. Να μην στέκεσαι ούτε πολύ κοντά για να μην καείς, ούτε πολύ μακριά για να μην ξεπαγιάσεις». (Διογένης, φιλόσοφος).
Κύριε Ανδριανέ, Υπουργέ Αθλητισμού, μπορείτε να ενημερώσετε την κοινή γνώμη, γιατί δεν βγάλατε ανακοίνωση με τα ονόματα των υπαλλήλων του Υπουργείου που ηγείστε, οι οποίοι εξαπατούσαν το δημόσιο επί σειρά ετών με πλαστά απολυτήρια λυκείου;
Οι περισσότεροι εξ αυτών μήπως ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία; Και μάλιστα η μία εξ αυτών υπήρξε συνδικαλίστρια της ΔΑΚΕ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με όλα τα προνόμια;
Να τους χαίρεστε! Αυτούς συντηρείτε!
Εσάς όμως σας ενδιέφερε μόνον η Θεοδωροβία Πλακά! Γι” αυτό με κατασκευάσατε Επίορκο, με εντολές από τους προκατόχους σας, με σκοπό να με εξοντώσετε που τόλμησα να κατηγορήσω φίλους σας Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για διαφθορά εκατομμυρίων ευρώ και διακίνησης «μαύρου χρήματος» υπαλλήλων, που αν αποκαλυφθούν, το μέγεθος και τα ονόματα, θα ταρακουνηθείτε.
Μπορείτε να πείτε στην κοινή γνώμη και σε έναν λαό που έχετε καταταλαιπωρήσει να πληρώνει τα σπασμένα, γιατί δεν έχετε ανακοινώσει τα ονόματα αυτών των «κολλητών σας υπαλλήλων» που δεν τηρούσαν τον νόμο περί μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων;
Μπορείτε να μας πείτε εσείς κύριε Ανδριανέ, και οι προκάτοχοί σας, γιατί δεν ανακοινώνετε τα ονόματα των 22 οικονομικών υπολόγων της υπηρεσίας που ηγείστε, οι οποίοι διαχειρίζονταν εκατομμύρια ευρώ «μαύρα» για διοργανώσεις που δεν έγιναν ή που έγιναν και πλούτισαν πολλοί παράνομα; Και κυκλοφορούν στο υπουργείο με θέσεις και αξιώματα ανενόχλητοι;
Μπορείτε να δώσετε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 22 οικονομικών υπολόγων που τους ζητήθηκαν οικονομικά στοιχεία από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και δεν τα παρείχαν με την θρασύτατη αιτιολογία ότι έχασαν τους φακέλους; Και τους καλύψατε και πειθαρχικά;
Ξέρετε πώς ονομάζονται όλα αυτά που έχετε καλύψει και συγκαλύψει κύριε Υπουργέ; ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! Συνεχίστε να συγκαλύπτετε και να υποστηρίζετε απατεώνες, παράνομους , πολλαπλώς πειθαρχικά διωκόμενους, πλουτίσαντες παράνομα και «μαύρα» και κάθε μέρα να τους έχετε δίπλα σας!
Συγχαρητήρια για την υπηρεσιακή πολιτική σας!
Συγχαρητήρια για την ηθική σας και τον αυτοσεβασμό σας!
Τριάντα χρόνια υπηρέτησα στο πεζοδρόμιο το κόμμα της Παλαιάς Νέας Δημοκρατίας με περηφάνια και αξιοπρέπεια και το καταντήσατε λυπηρό «απόκομμα»!
Δεν σας άρεσε η δοξασμένη «Ρηγίλλης»! Θέλατε χλιδή στην Συγγρού, με απλήρωτα ενοίκια και απλήρωτη ΔΕΗ και τον λαό σας πεινασμένο, προδομένο, κρεμασμένο!
Εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό σας, ντρέπομαι για τους χιλιάδες ψηφοφόρους που έφυγαν κυνηγημένοι, εξαιτίας της επικίνδυνης πολιτικής σας, της αισχρής κοροϊδίας, των ατελείωτων και καθημερινών ψευδών δηλώσεών σας, υποτιμώντας την νοημοσύνη και του τελευταίου Έλληνα πολίτη!
Κρίμα γιατί οι υπουργοί πολιτισμού των τελευταίων χρόνων είχαν να ασχοληθούν με Ζαχόπουλο και Τσέκου, και με το πως θα αποκτούσαν πλαστές πινακίδες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και το πως θα συγκαλύψουν διαφθορά 1.000.000 ευρώ από υπαλλήλους της Γ.Γ. Αθλητισμού που πλούτισαν παράνομα και πλείστα άλλα αδικήματα, παράβασης καθήκοντος, απιστίας στο έθνος και στην υπηρεσία, παθητική και ενεργητική δωροδοκία, που η φυλακή ακούγεται πολύ λίγη για τιμωρία!
Οι ψηφοφόροι σας στην Αργολίδα κύριε Ανδριανέ, πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για το «καλό» παιδί τους, που κάνει τα στραβά μάτια σε όλη αυτή την κατάντια και ξευτίλα του Υπουργείου του!
Η ποινή του πειθαρχικού της Θεοδωροβίας Πλακά, δηλ. εμούπου είναι η δικαιολογημένη απουσία για εμένα και αδικαιολόγητη απουσία για εσάς, γιατί έτσι σας αρέσει, και είχατε αποφασίσει, κύριε Ανδριανέ εσείς ,και οι προκάτοχοί σας, είναι Τιμή μου!
Τιμή μου να βγάζετε ανακοινώσεις για μένα και όχι για τους παράνομους και απατεώνες! Σας ευχαριστώ που με διαφημίζετε, προσπαθώντας δολίως να με δυσφημίσετε!
Να ξέρατε τί δύναμη μου δίνετε!
Τις δικές σας ποινικές ευθύνες τις έχετε αναλογιστεί κύριε Ανδριανέ; Ποιό άρθρο 86 και ποιά ασυλία μπορεί να σας σώσει από τόσες εγκληματικές ενέργειες;
Απέναντί σας έχετε μαχόμενη ελληνίδα πολίτη και δημόσιο υπάλληλο που το λέει η ψυχή της και θα φθάσει μέχρι το κόκκαλο, γιατί τότε μόνο θα πονέσετε όλοι εσείς που αδικείτε και έτσι θα λάμψει η αλήθεια και εγώ θα δικαιωθώ και θα ησυχάσω! Είστε επικίνδυνος πολιτικός γιατί είχατε το θράσος να μου κόψετε ανήθικα τον μισθό μου την ώρα που οι κυρίες με τα πλαστά απολυτήρια πληρωνόντουσαν! Να έχετε υπ” όψιν σας Υπουργέ» μου» ότι το δίκιο μου θα το βρω όσες παρεμβάσεις κι αν κάνετε.
Με γιγαντώσατε! Γιατί σε αυτόν τον σάπιο χώρο που κινείστε, υπάρχουν ακόμα κρατικοί λειτουργοί που κάνουν το καθήκον τους, αλλά και δημοσιογράφοι που δεν λυγίζουν σε χρυσά συμβόλαια, χρήμα ζεστό και προνόμια! Τους εχθρούς μου τους γνωρίζω, τους «φίλους» που με πρόδωσαν επίσης! Γνωρίζω όμως και τα ύπουλα φίδια που κρύβονται και έχετε αρκετά στον κόρφο σας που σας έχουν περικυκλώσει και δεν το πήρατε είδηση.
«Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας»! (Αϊνστάιν)
Θεοδωροβία Πλακά
Υπάλληλος Γ.Γ.Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: