Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Οι φίλοι των αγροτών»

Εδώ και καιρό μια ομάδα κυβερνητικών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει το ρόλο του υπερασπιστή του αγρότη, ο οποίος υποφέρει από την κυβερνητική πολιτική.
Πρόκειται για βουλευτάδες που εκλέγονται, κατά βάση, στην επαρχία - πολυμίλητος στα τηλεοπτικά κανάλια εμφανίζεται ο Ιορδ. Τζαμτζής, από την Πέλλα, ενώ «φίλοι και συμπαραστάτες» των αγροτών δηλώνουν, πολύ συχνά, ο Μ. Χαρακόπουλος και ο Χρ. Κέλλας από τη Λάρισα, ο Μιχ. Ταμήλος και ο Ηλ. Βλαχογιάννης από τα Τρίκαλα, η Ασημίνα Σκόνδρα από την Καρδίτσα, οι οποίοι κάθε φορά που η κυβέρνησή τους παίρνει κάποιο αντιαγροτικό μέτρο, παρουσιάζονται στα ΜΜΕ και δηλώνουν την... οργισμένη αντίρρησή τους.
Το έκαναν όταν η κυβέρνηση εξήγγειλε τη φορολόγηση των αγροτών από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους, στην υπόθεση του φρέσκου γάλακτος, στην επιβολή του ΕΝΦΙΑ, στο κόψιμο των εξισωτικών επιδοτήσεων, στο εμπάργκο από τη Ρωσία κ.α.
Και, βεβαίως, μετά τη... φασαρία που, κάθε φορά, κάνουν στα ΜΜΕ, πηγαίνουν, σαν καλά και υπάκουα παιδιά και ψηφίζουν στη Βουλή όλα τα αντιαγροτικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση!
Είναι, λοιπόν, ώρα να σταματήσουν αυτό το πολιτικάντικο παιγνίδι, αυτή την αισχρή και προσβλητική κοροϊδία σε βάρος του αγροτικού κόσμου. Αλλωστε, πρέπει να ξέρουν ότι οι αγρότες τούς πήραν χαμπάρι και κάθε φορά που τους ακούν να... διαμαρτύρονται για τα μέτρα που υπερψηφίζουν, το μόνο που σκέφτονται είναι «βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: