Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Βροχή από γκολ (10) στο «ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ» στη Γαλάτιστα

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ ( Γαλάτιστας)  διέλυσε  τη ΘΥΕΛΛΑ  (Μεταγγιτσίου) με 7-3 στον χθεσινό αγώνα , της πρώτης φάσης, για το Κύπελλο ποδοσφαίρου Χαλκιδικής.




Μπορεί  να κόπασε νωρίς η βροχή, που ξεκίνησε  λίγο μετά το μεσημέρι στη Γαλάτιστα, αλλά   το απόγεμα στο «ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ» είχαμε βροχή από γκολ που ξεκίνησε στο 2΄ της συνάντησης τους  και σταμάτησε  4 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.



 Συνήλθε όμως αμέσως ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ από την ψυχρολουσία του τέρματος που δέχθηκε  στο δεύτερο κι όλας λεπτό  (0-1) να γίνει στη συνέχεια ….ΤΣΟΥΝΑΜΙ και να διαλύσει τη ΘΥΕΛΛΑ (7-3)
Όλα ξεκίνησαν στο 2΄του αγώνα όταν η άμυνα του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα που την …χαλαρή απόκρουσή του εκμεταλλεύτηκε  η ΘΥΕΛΛΆ και έκανε το 0-1.
Συνήλθε αμέσως ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ  και στο 5 λεπτό έφερε και πάλι το ματς στα ίσα και με την παρότρυνση των  πολλών φιλάθλων – όλων των ηλικιών, ακόμα και βυζανιάρικων- έδειξε σε όλους πως φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα  του Β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας  και θα διεκδικήσει την άνοδο του και πάλι στην Α΄ κατηγορία της Χαλκιδικής.

Και το ωραίο φύλλο . Πάντα είναι στις προτιμήσεις του οι ποδοσφαιριστές
Αναλυτικά η διακύμανση του σκορ έχει ως εξής:
2 λεπτό  0-1
5 λεπτό 1-1 (Σιμώνης Ε.)
24 λεπτό 1-2
31 λεπτό 2-2  (Σουάνης Κ.)
38 λεπτό 3-2 (Σακελλάρης Κ.)
41 λεπτό 4-2 (Κιζιρίδης Α.)
58 λεπτό 5-2 (Κουτζιαρής Π.)
73 λεπτό 5-3 (με πέναλτυ)
76 λεπτό 6-3 (Κιζιρίδης Α.)
86 λεπτό 7-3 (Σουάνης Κ.)
Η φάση του 6ου τέρματος
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ αγωνίστηκε με τους:
Κουτζιαρής Π., Δαιμόνης Α., Ζέφι Γ., Τραϊανός Χ., Πλάτσκος Θ., Σιμώνης Ε.(αρχηγός), Σουάνης Κ.,  Γούσιος Γ. (23΄Κουτζιαφάρας Θ.), Κουτζιαρής Π., (75΄Βλάχος Β.), Κιζιρίδης Α., Σακελλάρης Κ.(60΄Λιάρος Ρ.)
Στον πάγκο παρέμειναν οι Πουρνάρης Θ. και Τσιόκανος Μ.

Και ...βυζανιάρικα στην ενίσχυση της ομάδας
 Η ΘΥΕΛΛΑ Μεταγγιτσίου αγωνίστηκε με τους :
Γιώβος, Μυλωνάς, Κωστίκας, Μαραμπούκας, Πέτρου, Μιχαλούδης (αρχηγός), ναΠαπαγεωργίου ( 87’ Παγώνης κ.), Γιώβος, Παπαστόικος, Κυπαρισσάς (73’ Κουτσούκης), Παγώνης( 89’ Ζαφείρης). Στο πάγκο παρέμειναν οι : Μαυρίκης, Γεροστεριούδης, Στρατηγάκης)

Η κερκίδα των .....μανάδων
Διαιτητές του αγώνα οι Δημητριάδης, Σκαφίδας και Γκαντίνος.
Δεν είχαν δύσκολο έργο αλλά χρειάζεται περισσότερο προσοχή. Το πέναλτυ που έδωσε ήταν …..τραβηγμένο από τα μαλλιά και σωστά έδωσε το φάουλ  - υπόδειξη βοηθού -στον τερματοφύλακα του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ όταν μπλοκάροντας την μπάλα γλίστρησε και  βγήκε ελάχιστα εκτός της μεγάλης περιοχής σερνόμενος αλλά δεν δικαιολογείται η κίτρινη κάρτα αφού δεν είχε πρόθεση.
Και η εξέδρα των επισήμων (διακρίνουμε τον πρόεδρο του συλλόγου  Στέργιο Σπανό, τον πρώην Δήμαρχο Ανθεμούντα και παλαίμαχο ποδοσφαριστή Ζαφείρη Σακελλάτη, τον επίσης παλαίμαχο και προαλειφόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου Γιάννη Σιμώνη, την παλιά ....καραβάνα Γιώργο Παπούλια, το Κουτζιαφάρα μετά του υιού . Και ανάμεσα τους ο πανταχού παρών ΤΖΙΜΗΣ
Αλλά στη συνέχεια ο ίδιος ο βοηθός δεν πρόσεξε πως αρκετές φορές ο τερματοφύλακας της ΘΥΕΛΛΑΣ απομάκρυνε – συνειδητά – την μπάλα εκτός της μεγάλης περιοχής.
Οι Βοηθοί να προσέχουν τους τερματοφύλακες γιατί στην προσπάθειας τους να απομακρύνουν την μπάλα που έχουν στα χέρια τους αρκετές φορές βγαίνουν εκτός της μεγάλης περιοχής.
Η απόδοση τιμής στους φιλάθλους
Στην επόμενη φάση ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ θα αντιμετωπίσει , και πάλι στο "ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ",  τον ΑΕΤΟ Βαρβάρας που νίκησε τον ΑΚΑΝΘΟ Ιερισσού με 3-0


Δεν υπάρχουν σχόλια: