Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Κλιμάκωση με ισχυρά αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα στις 23 Γενάρη

Η μαζική πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κλιμάκωση και πανελλαδικό συντονισμό των κινητοποιήσεων της μικρομεσαίας αγροτιάς 
Από τη μαζική πανελλαδική σύσκεψη που έγινε το Σάββατο στη Λάρισα

Κλιμάκωση και πανελλαδικό συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων με στήσιμο ισχυρών αγροτικών μπλόκων στις 23 Γενάρη 2017, αποφάσισε η πανελλαδική σύσκεψη που συγκάλεσε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, το Σάββατο 17/12, στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στη Λάρισα.
Μία βδομάδα πριν στηθούν τα μπλόκα, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών, ζεσταίνοντας τις μηχανές για να κινηθούν με κατεύθυνση τους κεντρικούς οδικούς κόμβους και τα άλλα καίρια σημεία που θα επιλεγούν για το στήσιμο των μπλόκων.
Μέχρι τις 23/1, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και οι Ομοσπονδίες, οι Επιτροπές Αγώνα και Μπλόκων θα πραγματοποιούν καθημερινές περιοδείες σε χωριά και πόλεις. Θα ενημερώνουν τους αγρότες, καλώντας τους να πάρουν μαζικά μέρος στην κλιμάκωση της κινητοποίησης, αλλά και τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, ζητώντας να σταθούν συμπαραστάτες και συμμαχητές στο δίκαιο αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: