Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πατέρας μικρού κοριτσιού ο άτυχος 35χρονος που σκοτώθηκε προσπαθώντας να βοηθήσει τη γυναίκα του

Το απίστευτο δυστύχημα στο οποίο ο νέος άντρας έχασε τη ζωή του έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. 
Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, το ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα εξετράπη της πορείας του. Η γυναίκα βγήκε σώα και αβλαβής από το όχημα και τηλεφώνησε στον σύζυγό της, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος. Οντας πεζός στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να βρει τρόπο για να επαναφέρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του, παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.
Περισσότερα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΜΕ
12/12/2016

Δελτίο Τύπου

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποχαιρετά το σύντροφο Σωτήρη Μανούση που «χάθηκε» πρόωρα και άδικα χθες Κυριακή, σε τροχαίο δυστύχημα. Η εργατική τάξη θρηνεί έναν εκλεκτό αγωνιστή που έδωσε με συνέπεια τις δικές του μάχες για την τάξη και την ιδεολογία του.
Στάθηκε άξιος μαχητής με την αταλάντευτη στάση του στα ιδανικά και τις αξίες της τάξης μας, με την πίστη του στο δίκιο του αγώνα, στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης. Συνέβαλε σημαντικά με τη δράση του στην ανάπτυξη των αγωνιστικών δεσμών με τους συναδέλφους στον κλάδο των κατασκευών, ταξικών αγώνων στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Ο Σωτήρης ήταν πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων Ν. Ιωαννίνων και για αρκετά χρόνια μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Από τον Μάη του 2016 και μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου.
Η εργατική τάξη, οι συνάδελφοι του δε θα αφήσουν κενό στη δουλειά του συντρόφου. Θα τιμήσουν τη μνήμη του Σωτήρη με την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση και μαχητικότητα τους στο συνδικάτο οικοδόμων, με την ενδυνάμωση του ΠΑΜΕ, κόντρα στη γραμμή της ενσωμάτωσης, του συμβιβασμού και της μιζέριας που και ο ίδιος με σθένος αντιπάλευε.
Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένεια του, στη γυναίκα και την κόρη του, στους συναδέλφους του.
Το Γραφείο τύπου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: