Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ

Γέμισε χθες βράδυ η πλατεία της Γαλάτιστας από όλες τις ηλικίες για το ….άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε από την αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Ανθεμούντα με την «Μπίου-Μπίου και την Μπαμ-Μπαμ» με ένα διαδραστικό παραμύθι.







Στη συνέχεια η εκδήλωση μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού όπου η Παιδική χορωδία, η Μικτή χορωδία και η Φιλαρμονική μας έβαλαν στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. 





Να πούμε εδώ πως περιμέναμε περισσότερα τραγούδια από τις χορωδίες και κυρίως από τους μικρούς μουσικούς από το να ακούμε τα …άνοστα ξενόφερτα τραγούδια, λες και δεν υπάρχουν ελληνικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσικές



Οι νεολαιίστικοι σύλλογοι («Νεολαία»-Αθλητικοί κλπ) έδωσαν το δικό τους στίγμα στην εκδήλωση. Οι μαθητές ΟΛΩν των σχολικών βαθμίδων είχαν το δικό τους …περίπτερο, καθώς και οι σύλλογοι Γονέων ΟΛΩΝ των βαθμίδων. Εδέσματα είχαν ετοιμάσει οι σύλλογοι και προσέφεραν στο κοινό. 


Ο Σύλλογος γυναικών μας ζέστανε με ζεστό κρασί, ο σύλλογος Γονέων Λυκείου με τσίπουρο και ο "ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ" με κάστανα, λουκάνικο και μπιφτέκια(*)
Πάντως το σύνδρομο του «40-41»-ο,τι καταλάβατε καταλάβατε- εμφανίστηκε και πάλι.
(*)Να διορθώσω πως του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ ήταν μόνο τα κάστανα. Τα μπιφτέκια και τα λουκάνικα ήταν του Συλλόγου Γονέων)




Το παρόν στο ….άναμμα του δέντρου που συνδιάστηκε και με πυροτεχνήματα έδωσε και η Δημοτική μας αρχή. Πάντως εκείνοι που χάρηκαν πάρα πολύ την όλη βραδιά ήταν οι μικροί που διασκέδασαν με χορούς και παιγνίδια από τους «μπίου-μπίου και μπαμ-μπαμ» .



Και εδώ να πούμε πάλι την ….κακία μας. Χάθηκαν τα παιδικά ελληνικά τραγούδια για την διασκέδαση των μικρών παιδιών;


























Και κάτι για τον παρουσιαστή της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση υπήρχαν και δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι από την μειοψηφία του Δ.Σ. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Και μια  διευκρίνηση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου
Αγαπητέ Dimitris Tseligas θα επιτρέψετε και μία μικρή συμπλήρωση από εμάς, μιας και δεν αναφέρθηκε ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας προσέφερε στην χθεσινή εκδήλωση τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να το επαναλάβουμε! Καλές γιορτές!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ναι, ένας αληθινός δημοσιογράφος, πάντα να λέει την αλήθεια και ας μην αρέσει τις πιο πολλές φορές. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια, Δημήτρη. Έχουμε χρέος να οδηγούμε τα παιδιά στα αληθινά και όχι στα ψεύτικα.