Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αθλιότητα από τον υποτακτικό της Τρόικας!


Στην ΜΚΟ του Αλαβάνου και της "Υπατίας" ο "εραστής της νομιμότητας"!
Είναι ίσως η επιτομή της αθλιότητας. Μία φαρσοκωμωδία που παίζεται στην πλάτη μίας εξαθλιωμένης κοινωνίας από υπεπροβεβλημένες πολιτικές περσόνες, όπως ο "ατσαλάκωτος" κύριος Χατζηδάκης. Ο υπουργός που υλοποιεί αδίστακτα όλες τις εντολές της Τρόικας αδιαφορώντας για την φρίκη που προκαλεί στους πολίτες, με δαμόκλειο σπάθη την "παραμονή στο Ευρώ", είναι συνέταιρος του εκπροσώπου του "Λόμπυ της δραχμής", Αλέκου Αλαβάνου!
Μιλάμε για την περιβόητη ΜΚΟ "Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης", όπου το όνομα του υπουργού φιγουράρει στην διοικούσα επιτροπή δίπλα σε αυτό του Αλαβάνου! Ναι, του κυρίου Αλαβάνου ο οποίος τοποθετείται ξεκάθαρα υπέρ της εξόδου από το Ευρώ την ίδια στιγμή που ο ομοτράπεζος του Χατζηδάκης ξιφουλκεί υποκριτικά κατά του "λόμπυ της δραχμής".

Υπάρχει όμως άλλο ένα σημείο που εξοργίζει.
Ο υπουργός κύριος Χατζηδάκης ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στην επίταξη των απεργών του Μετρό για την "υπεράσπιση της νομιμότητας". Φαίνεται ότι δεν είχε τις ίδιες ευαισθησίες όταν η ΜΚΟ και ο ιδρυτής της Αλέκος Αλαβάνος πρωτοστατούσε στην καταστρατήγηση της νομιμότητας στην υπόθεση της "Υπατίας", όταν παρανομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν από τα Χανιά, κατέλαβαν τη Νομική και έπειτα μεταφέρθηκαν στο γνωστό μέγαρο της Αθήνας καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας.
Η νομιμοφροσύνη του κυρίου Χατζηδάκη φαίνεται ότιεξαντλείται στους νόμιμους εργάτες, στους νόμιμους δανειολήπτες, στους σκληρά εργαζόμενους που ισοπεδώνει σε ένδειξη υποταγής στην Τρόικα.
Ο κύριος Χατζηδάκης πρωταγωνιστεί στην πολιτική της ύφεσης και της αναλγησίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση και την δραχμή. Τώρα μαθαίνουμε ότι έχει τον πρώτο ρόλο πλάι στον "λομπίστα" της δραχμής, διαθέτει συμβούλους "λομπίστες" συμφερόντων, την ίδια ώρα που η Ελλάδα αναζητεί "λομπίστες¨για τους πολίτες.
Όσο η κυβέρνηση διατηρεί τον κύριο Χατζηδάκη στην θέση του, όχι μόνο δεν πείθει για το αγαθό των προθέσεων της, αλλά εξοργίζει και τους πλέον καλόπιστους υποστηρικτές της.

ΠΗΓΗ:http://gr.news.yahoo.com/αθλιότητα-από-τον-υποτακτικό-της-τρόικας-093328984.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: