Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ROBERT (Ακριβής μετάφραση από το πρωτότυπο)


O Robert 85 ετών, παντρεύεται την Τζένη, μια κούκλα 25άρα.

Επειδή ο άντρας της είναι τόσο γέρος, η Τζένη αποφασίζει ότι μετά τον γάμο αυτή και ο Robert θα κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες γιατί φοβάται ότι ο καινούριος αλλά ηλικιωμένος σύζυγος της μπορεί να το "παρακάνει" αν περνούσαν όλη τη βραδιά μαζί.

Μετά το γαμήλιο πάρτι, η Τζένη ετοιμάζεται για το κρεβάτι και περιμένει το κτύπημα στην πόρτα.
Όντως το κτύπημα ακούγεται, η πόρτα ανοίγει και να σου ο Robert ο 85χρονος γαμπρός, έτοιμος για δράση. Και έσονται εις σάρκαν μίαν! Όλα πάνε καλά, ο Robert αφήνει την νύφη κι 'αυτή ετοιμάζεται για ύπνο.

Μετά λίγα λεπτά η Jenny ακούει ξανά κτύπημα στην πόρτα και εμφανίζεται ο Robert. Ξανά είναι έτοιμος για "περισσότερη δράση". Κάπως ξαφνιασμένη, η Jenny συναινεί για ακόμη μια συνεύρεση. Όταν οι νεόνυμφοι τελειώνουν, ο Robert φιλά τη νύφη, της στέλνει μια γλυκιά καληνύχτα και φεύγει.

Αυτή ετοιμάζεται να πέσει για ύπνο ξανά, αλλά, όπα τις, όπως καταλάβατε ο Robert επιστρέφει ξανά κτυπώντας την πόρτα και φρέσκος-φρέσκος σαν 25άρης, είναι έτοιμος για περισσότερη "δράση". Για μια ακόμη φορά, απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

Αλλά καθώς ο Robert ετοιμάζεται να φύγει ξανά, η νεαρή νύφη του λέει, "Είμαι φοβερά εντυπωσιασμένη το ό, τι στην ηλικία σου μπορείς να έχεις τέτοια απόδοση και τόσο συχνά. Έχω πάει με άντρες που είχαν μόλις το ένα τρίτο της ηλικίας σου και ήταν καλοί μόνο μια φορά. Είσαι πραγματικά μεγάλος εραστής! "

Ο Robert κάπως αμήχανα, γυρνά στην Τζένη και της λέει: "Εννοείς ότι ήμουν εδώ ξανά?"

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Μη φοβάστε τα γηρατειά, το Αλτσχάιμερ έχει και τα καλά του!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μας το έστειλε ο "ΜΙΜΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: