Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πίσω από την χλιδή της κλήρωσης του Μουντιάλ Βραζιλίας

ΟΛΑ ωραία και ΟΛΑ καλά μας τα παρουσίασαν χθες οι διοργανωτές της κλήρωσης του Μουντιάλ. Από την αίθουσα μέχρι και τους τόπους όπου θα γίνουν οι αγώνες. Από τα τοπία  μέχρι και ξένοιαστους και χαμογελαστούς ανθρώπους.
  Πίσω όμως από τα χαμογελαστά παιδιά και ανθρώπους οι εργαζόμενοι στα έργα σακατεύονται ή χάνουν τη ζωή τους για τα κέρδη των κατασκευαστικών εταιρειών, τα λαϊκά στρώματα τα βαραίνουν οι αυξήσεις σε φορολογία και βασικά αγαθά για να πληρωθεί ο λογαριασμός στήθηκε χτες από τους διοργανωτές του Μουντιάλ μια προσπάθεια ωραιοποίησης της εικόνας. Παρουσία καλεσμένων από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο προσπάθησαν να κρύψουν την πραγματικότητα που θέλει τέτοιου είδους διοργανώσεις στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό να αποτελούν την ευκαιρία για ένα... πανηγύρι κερδών για πολυεθνικές - χορηγούς, τηλεοπτικά δίκτυα, κυκλώματα μάνατζερς κ.τ.λ.

Από ότι διαβάζουμε σήμερα στον αθλητικό και μη τύπο στο εθνικό μας συγκρότημα "επικρατεί συγκεκριμένη αισιοδοξία" για το πέρασμα στους 16.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στις 16 /6 (19.00 ώρα Ελλάδας), την Ιαπωνία στις 19/6 (01.00 ώρα Ελλάδας) και την Ακτή Ελεφαντοστούν στις 22/6 (23.00 ώρα Ελλάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: