Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

"Μέριασε βράχε να διαβώ..." Θεαματικές διαδρομές στους βράχους

Διαδρομές Cliff είναι μονοπάτια που είναι χτισμένα κατά μήκος των όψεων βράχια και επίσης, συχνά περιβάλλεται από τοπική βλάστηση που αυξάνεται από τα βράχια.Περπατώντας μέσα από αυτά τα μονοπάτια, οι επισκέπτες μπορούν να εκτιμήσουν ευρεία θέα του φυσικού τοπίου.  αυτος ΕΙΝΑΙ Ο Λόγος ΓΙΑ ΤΟΝ οποίο   πολλοί Άνθρωποι ΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Όλο έρχονται ΣΕ Αυτα ΤΑ μέρη ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ απολαύσετε Υπεροχη Θέα.  Απολαύστε μια βόλτα μαζί μας, μέσα ΑΠΌ ΠΙΟ τις   θεαματικές Διαδρομές βράχου  ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Όλο.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μας το έστειλε ο ΜΙΜΗΣ)

1. Μονοπάτια Χουανγκσάν, Κίνα
σύνδεσμος
Χουανγκσάν είναι μια οροσειρά στα νότια επαρχία Anhui στην ανατολική Κίνα. Βλάστηση στην περιοχή είναι πιο παχύ κάτω από 1.100 μέτρα (3.600 πόδια), με τα δέντρα που μεγαλώνουν στην treeline στα 1.800 μέτρα (5.900 πόδια).
σύνδεσμος
Η περιοχή είναι γνωστή για τα τοπία της, ηλιοβασιλέματα, παραδόξως σχήματος κορυφές γρανίτη, Χουανγκσάν πεύκα, και οι απόψεις των σύννεφα από πάνω. 
σύνδεσμος
Χουανγκσάν είναι ένα συχνό θέμα της παραδοσιακής κινεζικής ζωγραφικής και λογοτεχνίας, καθώς και σύγχρονης φωτογραφίας. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Της UNESCO  , και ένας από Κίνας σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς.
σύνδεσμος
Υπάρχουν περισσότερες από  30 Διαδρομές περιοδεύσει  συνολικά ΣΕ Χουανγκσάν Βουνά, τα οποία είναι 50 χλμ (31mi) σε συνολικό μήκος και 1-2 μέτρα (3-6ft) πλάτους γενικά. 
σύνδεσμος
"Fairytale γέφυρα"  από την παραπάνω φωτογραφία αποτελεί μέρος του δικτύου διαδρομή. Από τη γέφυρα θα έχετε μια υπέροχη θέα του βουνού που θέτει κάτω, και να δούμε πώς τα σύννεφα είναι πινελιές τα βουνά.
σύνδεσμος
Η διαδρομή στα βουνά είναι πλακόστρωτα δρομάκια, μερικά ΑΠΌ Αυτα ΕΙΝΑΙ στρωμένος ΜΕ  πλάκες ΓΡΑΝΙΤΗ  , ενώ μερικά είναι ανασκαφεί από πέτρες στο βουνό.
σύνδεσμος
Κατά μήκος των διαδρομών, υπάρχουν επίσης ορισμένα μέρη για τα αξιοθέατα, τις γέφυρες και γραφική θέα pavillons που προσφέρουν στους τουρίστες προθυμία θα απολαύσουν τα τοπία και να ξεκουραστεί ή καταφύγιο από τη βροχή.   [  link1  ,   link2  ,   χάρτης  ]  

2. Νησί Κάπρι Path, Ιταλία
σύνδεσμος
Στο ιταλικό νησί του Κάπρι, η πιο όμορφη θέα βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του κόσμου.
σύνδεσμος
Το ζιγκ-ζαγκ  Via Krupp  , η οποία ήταν λαξευμένα νότια ακτή του νησιού το 1902, ξανάνοιξε πρόσφατα, αφού έκλεισε για 30 χρόνια και να αποκατασταθεί.
σύνδεσμος
Ξεκινήστε από την κορυφή στους καταπράσινους κήπους του Αυγούστου και το φίδι το δρόμο σας κάτω από υψόμετρο σχεδόν 400 πόδια (120m), όπως σταματήσετε να θαυμάσετε τον κόλπο της Marina Piccola και τα σπείρα, όπως Faraglioni Rocks.
σύνδεσμος
Η διαδρομή περιβάλλεται από θάμνους κέδρου και δεντρολίβανο. Θα ήταν αντιληπτές από τον Friedrich Krupp  τη γερμανική βιομήχανος, για την ευκολότερη πρόσβαση στις παρακάτω μαρίνες. [  link  ,   χάρτης  ]  

3. Διάδρομοι του βουνού Tianmen, Κίνα
σύνδεσμος
Tianmen Mountain είναι ένα βουνό που βρίσκεται μέσα σε Tianmen Mountain National Park, Zhangjiajie, Στη βορειοδυτική  επαρχία Χουνάν  , Κίνα. Ένα τελεφερίκ κατασκευάστηκε από τη γαλλική εταιρεία Poma από τον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό Zhangjiajie προς την κορυφή του βουνού.
σύνδεσμος
Το μονοπάτι στο Tianmenshan Εθνικό Δασικό Πάρκο είναι 1.600 μέτρα (5.250 πόδια) μακρύ, με μέσο υψόμετρο 1.400 (4.600 ft) μέτρα. Διαφορετικό από τα άλλα μονοπάτια, Tianmenshan Guigu Cliff Path είναι χτισμένο ανάμεσα σε βράχια. Οι καρστικές γεωμορφές είναι εκπληκτικοί.
σύνδεσμος
Οι τουρίστες μπορεί να περπατήσει εκατοντάδες μέτρα από αυτά τα μονοπάτια χτισμένο πάνω χείλος του γκρεμού, στην κορυφή του βουνού, συμπεριλαμβανομένων Των τμημάτων ΜΕ  ΓΥΑΛΙΝΑ Πατώματα  , τα οποία χτίστηκαν το 2011  . Μόνιμη σε περίπου 4.700 πόδια (1.400 μ). Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι ένα από τα υψηλότερα πλατφόρμες παρατήρησης στον κόσμο.
σύνδεσμος
Περίπου 200 πόδια (60 μέτρα) σε μήκος, πλατφόρμα γυαλί τιράντες του γκρεμού της Tianmen Mountain, επιτρέπει την ανεμπόδιστη θέα στο γύρω τοπίο, καθώς και ένα ασυνήθιστο πανόραμα κατ 'ευθείαν κάτω από το βράχο.
4700 ft   (1400m)   υψηλό Glass Sky Walk σε Tianmen Mountain    σύνδεσμο
Για να περπατήσετε σε παίρνει λίγο θάρρος και ένα πνεύμα της περιπέτειας. Όπως απαιτείται από τους κανονισμούς πάρκο, ΟΙ τουρίστες ΣΤΗΝ Περιοχή πρέπει ΝΑ φορούν αντιολισθητικά Καλύμματα ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ  , τα οποία χρησιμεύουν επίσης για την ελαχιστοποίηση της σκόνης στις ακρυλικό γυαλί σανίδες.
σύνδεσμος
Οι διάδρομοι είναι μια πολύτιμη προσθήκη στα αξιοθέατα της Tianmen Mountain Εθνικό Δασικό Πάρκο, το οποίο απέχει μόλις 7 μίλια (11 χιλιόμετρα) από το κέντρο της περιοχής του  Zhangjiajie , μια πόλη νομός-επίπεδο πιο διάσημο για την Zhangjiajie National Forest Park στα βόρεια.   [  link1 ,   link2  ,   χάρτης  ]

4.   Διαδρομή προς Gaztelugatxe, Ισπανία
σύνδεσμος
Αυτο ΤΟ ομορφο Μονοπάτι βρίσκεται ΣΤΟ   ΝΗΣΙ Gaztelugatxe   στην Ισπανία.Gaztelugatxe είναι ένα μικρό νησάκι στις ακτές της Κόλπο του δήμου της Bermeo, στη Χώρα των Βάσκων (Ισπανία).
σύνδεσμος
Είναι συνδεδεμένο με την ηπειρωτική χώρα με τεχνητές γέφυρα. Στην κορυφή του νησιού βρίσκεται ένα ασκητήριο που χρονολογείται από τον 10ο αιώνα, αν και ορισμένες ανακαλύψεις δείχνουν ότι η ημερομηνία θα μπορούσε να είναι το 9ο αιώνα.
σύνδεσμος
Η σκήτη είναι προσβάσιμο από ένα στενό μονοπάτι, που διασχίζει το στερεό πέτρινο γεφύρι, και ανεβαίνοντας 237 σκαλοπάτια, αν και άλλες πηγές αναφέρουν τον αριθμό ως 229 ή 231 μέτρα.
σύνδεσμος
Οι καλύτερες εποχές για να επισκεφτείτε είναι την άνοιξη και το φθινόπωρο, έτσι ώστε να απολαύσετε την ηρεμία της ρύθμισης, όπως τα καλοκαίρια είναι συνήθως γεμάτο. [  link  ,  χάρτης  ]

5. Skellig Michael Path, Ιρλανδία
σύνδεσμος
Skellig Michael είναι ένα νησί (το μεγαλύτερο από τα δύο νησιά Skellig) στον Ατλαντικό Ωκεανό, 11,6 χιλιόμετρα (7.2mi) δυτικά της χερσονήσου Iveragh σε   County Kerry  , Ιρλανδία. 
σύνδεσμος
Μια χριστιανική μοναστήρι ιδρύθηκε στο νησί κάποια στιγμή μεταξύ του 6ου και 8ου αιώνα, και ήταν συνεχώς κατεχόμενα μέχρι την εγκατάλειψή του στα τέλη του 12ου αιώνα. 
σύνδεσμος
Τα ερείπια αυτού του μοναστηριού, μαζί με τα περισσότερα από το ίδιο το νησί, ΗΤΑΝ χαραγμένα ΣΤΗΝ   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Της UNESCO   κατάλογο το 1996.
σύνδεσμος
Μετά τα πέτρινα σκαλοπάτια που έχει η λύση κατά μήκος του γκρεμού, μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική βλάστηση και τα πουλιά που φωλιάζουν στην εποχή (χιλιάδες puffins φωλιά από νωρίς την άνοιξη μέχρι τον Αύγουστο). Ολόκληρη η διαδρομή έχει πάνω από 600 μέτρα Διάμετρος: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  μεγαλύτερα ΑΠΌ 1000 χρόνια  . [  link  ,   χάρτης ]

6.   Donkey Path ΣΕ   Σαντορίνη  , Ελλάδα
σύνδεσμος
Το 1715, οι κάτοικοι νησιού, χτισμένη σε δύσβατο μονοπάτι στο πλάι του μεγάλου βουνού, ώστε να μπορούν να κάνουν πεζοπορία προς την κορυφή. Πριν από καιρό,  γαϊδούρια  , τα οποία προσπαθούσαν να βοηθήσουν μεταφέρουν φορτίο και επιβάτες προς και από τα πλοία και την πόλη.
. Το 1930, Ο Διάδρομος βελτιώθηκε ΚΑΙ Περισσότερα γαϊδουράκια προστέθηκαν ΓΙΑ ΝΑ βοηθήσουν ΣΤΗΝ σύμφωνη ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ αξιοπρεπής  Τέλος, το 1979, ΕΝΑ Α.Ε.  τελεφερίκ είχε εγκατασταθεί ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ αυτοματοποιήσει διαδικασία - αλλά το πιο διασκεδαστική βόλτα είναι ακόμα με γαϊδουράκι.
Το ζιγκ-ζαγκ μονοπάτι από τη θάλασσα στην πόλη είναι πλακόστρωτος, και λόγω των πολλών switchbacks, η απόσταση από το ένα άκρο στο άλλο είναι 1300 μέτρα ή 4.265 πόδια. Υπάρχουν 657 τέσσερις-ιντσών (10 cm) ψηλά βήματα στον πεζόδρομο, και αυτή η φυσική σκάλα-master παρέχει μια πολύ καλή προπόνηση σε μια ηλιόλουστη ημέρα. [  link ,  χάρτης  ]

7. Cliff Path στο Blue Mountains, Australia
σύνδεσμος
Οι Blue Mountains ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ορεινή Περιοχή Στη  Νέα Νότια Ουαλία  , Αυστραλία.Συνορεύει βόρεια με την μητροπολιτική περιοχή του Σίδνεϊ, στους πρόποδες του ξεκινώντας περίπου 50 χιλιόμετρα (31mi) δυτικά από την πρωτεύουσα του κράτους.
σύνδεσμος
Mid Cliff Walk  είναι ένα μονοπάτι που είναι λαξευμένο μέσα σε απότομο γκρεμό. Οι χειρολισθήρες, σκάλες και ευάερα επιφυλακές παρέχουν θέα από ψηλά πάνω από τα απέραντα δάση της απομακρυσμένης Jamison Valley.
σύνδεσμος
Από το σημείο αυτό οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρούν το τεράστιο δάσος των ευκαλύπτων και το περίφημο  Wentworth Falls  . Το σπρέι από τη μοναδική Wentworth Falls ανανεώνει κουρασμένα πεζούς πριν από την αναρρίχηση σε αυτήν την πορεία γκρεμό.[  link  ,   χάρτης  ]  

8. Ebenalp Path, Ελβετία
σύνδεσμος
Η Ebenalp (1.640 μ.) είναι το βορειότερο σύνοδο κορυφής των Appenzell Άλπεις. Το βουνό είναι ένας δημοφιλής προορισμός για πεζοπορία και έχει προσβάσιμο με το τελεφερίκ από Wasserauen από το 1955. Ebenalp προσελκύει μέχρι και  200.000 επισκέπτες κάθε χρόνο  .
σύνδεσμος
Κανείς δεν μπορεί να πάρει μια πολύ πιο όμορφη θέα από ό, ΤΙ ΑΠΌ Αυτο ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ  ΑΠΌ ΤΟ σταθμό τελεφερίκ ΤΟΥ ΣΤΟ Βουνό ΣΤΗΝ Περιοχή ΤΟΥ   ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Βουνού Aescher  . Το μονοπάτι είναι επίσης ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο με την αρχαία σπήλαια κατά μήκος της διαδρομής.  Δεδομένου ότι η διαδρομή από το σταθμό του βουνού στην περιοχή του εστιατορίου είναι μόνο 20 λεπτά, μπορείτε να το απολαύσετε από άτομα όλων των ηλικιών.
σύνδεσμος
Κατά τη διάρκεια της πόδια σας εκεί θα δείτε το όμορφο τοπίο της Ebenalp βουνού.Ταξιδεύοντας ΓΙΑ λίγα Λεπτά μαζι ΣΤΟ βράχο σας φέρνει ΣΤΟ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Βουνό Aescher  .
σύνδεσμος
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια εκπληκτική θέα και να θαυμάσουν στο εστιατόριο που έχει κατασκευαστεί απευθείας πάνω στο βράχο. [  link  ,  χάρτης  ]

9. Jiankou Σινικό Τείχος, Κίνα
σύνδεσμος
Jiankou ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Α.Ε. Τμήμα ΤΟΥ   Σινικό Τείχος Της Κίνας  . Αυτή η ενότητα είναι μια φωτογραφική hotspot οφείλεται στο μοναδικό του στυλ, απόκρημνα βουνά και τα όμορφα τοπία. «Jiankou», μεταφράζεται ως «Arrow Nock» στα αγγλικά, για το σχήμα του βουνού είναι σαν ένα βέλος, με το άνοιγμα της κορυφογραμμής κατέρρευσε σαν βέλος nock του.
σύνδεσμος
Αυτό το τμήμα του Σινικού Τείχους της Κίνας έχει πέσει σε ρήμαγμα και αυτό, μαζί με τη θέση της κατά μήκος μια πλαγιά του βουνού που συνορεύει με οδοντωτούς απότομους βράχους και απότομες drop-offs, κάνει το τμήμα Jiankou ΤΟΥ ΤΟ Σινικό Τείχος Της Κίνας  δυνητικά επικίνδυνο να αναρριχηθεί  . 
σύνδεσμος
Η ενότητα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από τη βόρεια πλευρά του τείχους από ό, τι από το νότο. Η ανάβαση από το βορρά ανεβαίνει λίγο πάνω από 100 μέτρα (330ft) σε περίπου ένα χιλιόμετρο (0.6mi) πεζοπορία, ενώ από το νότο η ανάβαση είναι περίπου 450 μέτρα (1.480 πόδια) πάνω από μια οριζόντια απόσταση και το ένα χιλιόμετρο.
χρήστη πιστωτική image flickr Keith Lommel
Τα περισσότερα από τα τμήματα του Σινικού Τείχους μετατρέπονται σε τουριστικά αξιοθέατα με τα περίπτερα με σουβενίρ και κράχτες.   τμήμα Jiankou   δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη και επομένως προσελκύει πεζοπόρους και άλλους τολμηρούς ανθρώπους. Περπατώντας το τμήμα αυτό απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και βασικές δεξιότητες αναρρίχησης. 
σύνδεσμος
Το τμήμα Jiankou του το Σινικό Τείχος της Κίνας διαθέτει απότομη πτώση-offs σε κάθε πλευρά.Προσθέστε και την κακή κατάσταση του μονοπατιού, και είναι εύκολο να δούμε γιατί αυτό είναι ένα από τα πιο επικίνδυνες περιοχές του Σινικό Τείχος, αλλά και ένα από τα πιο γραφικά της. [  link  ,  χάρτης  ]  

10. Cap Carbon Μονοπάτια, Αλγερία
σύνδεσμος
Το Carbon Cap είναι ένας Αλγερινός ακρωτήρι που βρίσκεται στο Wilaya de Bejaia, βόρεια του λιμανιού της Bejaia. Ακριβώς, Ο  πίθηκος ΕΙΝΑΙ λιγότερο ΑΠΌ 5 χιλιόμετρα (3.1mi) ΑΠΌ ΤΟ Κέντρο Της   Πόλης Bejaia  .
σύνδεσμος
Είναι εξοπλισμένο με ένα φάρο, χτισμένο σε 220 μ. (720ft) πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθιστώντας ΤΟ ΕΝΑ Α.Ε. ΑΠΌ ΤΑ ψηλότερα φάρους Στη   Μεσόγειο Θάλασσα .
σύνδεσμος
Οι επισκέπτες που έρχονται σε αυτό το χώρο μπορούν να απολαύσουν τις μεγάλες ελικοειδή μονοπάτια με υπέροχη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Τα μονοπάτια είναι ως επί το πλείστον σκαλισμένα σε βράχους της χερσονήσου.
σύνδεσμος
Τα μονοπάτια συχνά περιβάλλονται από πεύκα και ελιές, ενώ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ   Τοπικές πιθήκους  ΠΟΥ συχνα διασκεδάσει πολυακουσμένα Επισκέπτες. [  χάρτης  ]  

11. Dún Chaoin Path, Ιρλανδία
σύνδεσμος
Η ενορία του Dún Chaoin βρίσκεται δυτικότερο άκρο ΣΤΟ Της  Χερσονήσου Dingle  στην κομητεία του Kerry στα νοτιο-δυτικά της Ιρλανδίας. Αποτελείται από έντεκα townlands ΣΤΗΝ Ηπειρωτική Χώρα ΚΑΙ ΤΑ  Νησιά Blasket  τρία μίλια ανοικτής θάλασσας και συχνά αναφέρεται ως "το επόμενο ενορία στην Αμερική». Dún Chaoin είναι γνωστή για το τοπίο της και την επιβίωση Gaelic πολιτισμό της. Η καταπληκτική θέα στα νησιά Blasket, οι απόκρημνες πλαγιές που συνθέτουν την ακτογραμμή, το γραφικό, στενό, οδός εκκαθάρισης οδηγούν στην προβλήτα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα εμφανίζεται σε πολλά ημερολόγια, κάρτες και τουριστικά φυλλάδια κάθε χρόνο.
σύνδεσμος
Φωτογραφία δείχνει το μαγευτικό τοπίο γκρεμό, με θέα στα νησιά Blasket. Αυτό είναι ένα διάσημο πλάνο του ένα κοπάδι πρόβατα κάνουν το δρόμο τους μέχρι το μονοπάτι. [  link ,   χάρτης  ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: