Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Δραστηριοποιείται η "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" Πολυγύρου

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 6/8/2014
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες
Όπως είχαμε εισηγηθεί και στις πρώτες συναντήσεις μας, αμέσως μετά τις εκλογές, των μελών, των υποψηφίων και των φίλων του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, εν όψει και της ανάληψης των καθηκόντων των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, φιλοδοξούμε να υπάρξει συνέχεια και δράση, που θα αφορά το σύνολο των ανθρώπων που τάχθηκαν στο πλευρό αυτής της προσπάθειας.

Η προσπάθεια αυτή που ξεκινήσαμε, δεν αφορά μόνο όσους εκλέχθηκαν, αλλά όλους. Την Τετάρτη 27 Αυγούστου8μμ στο ΑΓΙΟΝΕΡΙ, στον Πολύγυρο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετεκλογική γενική  συνέλευση της Δημοτικής μας Κίνησης..
Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν και ελπίζουμε να σηματοδοτηθούν με την συμμετοχή όλων σας, προτείνουμε να είναι:
  • Γενική Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
  • Παρουσία της Δημοτικής κίνησης -Προγραμματισμός Δράσης
  • Ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων στο Δήμο Πολυγύρου
  • Ανάδειξη Συντονιστικής  Επιτροπής.
Στην συνέλευση θα κατατεθεί και θα συζητηθεί συγκεκριμένη πρόταση για τα όργανα και τις επιτροπές του Δήμου, στα οποία θα συμμετέχουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί μας σύμβουλοι.                                                    Ταυτόχρονα προτάσεις συγκρότησης ομάδων για τομείς ευθύνης και δράσης που θεωρούνται απαραίτητοι για την λειτουργία και την αποτελεσματική δράση της παράταξης.
Στα άμεσα βήματα και προτεραιότητες μας, εκτιμούμε ότι πρέπει να είναι και η οργανωτική δομή της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», στο σύνολο των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Πολυγύρου και σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ακόμη ότι το επόμενο διάστημα θα είναι σε πλήρη λειτουργία και η ιστοσελίδα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», αλλά και άλλες δυνατότητες επικοινωνίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: