Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Δεν πρόκειται να καταργηθούν οι Λυκειακές τάξεις"

Αυτό τόνισε κατά την ενημέρωση του στους γονείς των μαθητών ο Δ/ντης του Γυμνασίου Γαλάτιστας κ.Κρητικός, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γυμνάσιο Γαλάτιστας.

Και η συγκέντρωση-ενημέρωση έγινε λόγω του ότι τον τελευταίο καιρό πληθαίνανε οι αντιρρησίες της λειτουργίας των λυκειακών τάξεων στη Γαλάτιστα (ΣΧΕΤΙΚΑ)
Αναφέρθηκε στο νόμο που καθορίζει τα της λειτουργίας των Λυκειακών τάξεων και δόθηκαν απαντήσεις στις απορίες που εξέφρασαν οι γονείς που  μπορούμε αν πούμε πως ήταν αρκετές.
Παραβρέθηκαν εκτός των γονέων νεολαίοι και μαθητές ακόμα. Δευκρινήσεις  στις απορίες δόθηκαν και από πλευράς των καθηγητών.
Μείναμε με την εντύπωση ότι οι κάποιες αντιρρήσεις  μερικών γονιών σε ότι αφορά την ΜΗ  φοίτηση των παιδιών τους στη Γαλάτιστα  πως κάμθησαν.
Από ότι καταλάβαμε από την τοποθέτηση του Δ/ντή το Γυμνάσιο  με τις λυκειακές τάξεις του  είναι  σχεδόν πλήρες.
Μείναμε όμως με την απορία.
Καλά μόνο 10-15 γονείς- μητέρες, πλην 1-2 πατεράδων, θέλανε να ενημερωθούν;

Στο σύλλογο γονέων εναπόκειται κυρίως η ενημέρωση ΟΛΩΝ των γονέων ΟΧΙ μόνο να μην απαξιώνουν κάποιοι  τη "δουλειά" που κάνουν οι καθηγητές εδώ αλλά και να στηρίζουν με "νύχια και με δόντια" τις προσπάθειες που γίνονται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η Γαλάτιστα.
Και καλό είναι όσο γίνεται πιο γρήγορα να γίνει κυρίως στους γονείς ενημέρωση από ΕΙΔΙΚΟΥΣ για την προφύλαξη των παιδιών τους από όλες της εξαρτησιογόνες ουσίες.

2 σχόλια:

tseligas είπε...

Λυπούμαστε αλλά υβριστικά σχόλια δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που η κ.πρόεδρος του συλλόγου Γονέων δεν θέλει τις λυκειακές τάξεις έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί. Αφου δεν το έλανε οφείλουν τα άλλα μέλη να τις το ζητήσουν. Και αν δεν παραιτηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό να γίνει γενική συνέλευση. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τη στάση της να καταδικάσει ένα ολόκληρο χωριό.
και ας ασχοληθεί με το θέμα και η νέα δημοτική κοινότητα.