Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Έναρξη 10ου Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού


            Υπέροχες βραδιές γεμάτες μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά, υπόσχεται να μας χαρίσει και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ Πολυγύρου, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Χαλκιδικής. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

            Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 21:30 το Φεστιβάλ… πάει θάλασσα και παρουσιάζει στην σκάλα της Γερακινής το συγκρότημα Little Kiss Retro Band σε μια συναυλία με τραγούδια ρετρό, swing, και επιτυχίες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης «Στις κάβες της Γερακινής» του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, που ξεκινάει σήμερα 5/7/2018.
            Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ανοίγει ο κύκλος των παραστάσεων στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου με την κωμωδία από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου «Ποιος σκότωσε τον William» ενώ την Τετάρτη 11 Ιουλίου ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής παρουσιάζει τους «Ερωτό-κυκλους» του Λευτέρη Αερόπουλου.
            Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για τις 8/7 συναυλία  «Ας μη ξημέρωνε ποτέ» των χορωδιακών σχημάτων του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου λόγω της πρόγνωσης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες αναβάλλεται για το Σάββατο 14 Ιουλίου.
            Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού ενώ περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.polygyros.gr
           
            Αναλυτικά δελτία τύπου και επικοινωνιακό υλικό θα αποστέλλεται σταδιακά.

            Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: