Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Από το Αντιιμπεριαλικτικό διήμερο της ΚΝΕ

Ενα από τα πιο όμορφα και τα πιο μαζικά Αντιιμπεριαλιστικά Διήμερα της ΚΝΕ ήταν αυτό που έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Πάτρα και τον Αλισσό, όπου αντάμωσαν από την Παρασκευή χιλιάδες νέοι από όλη τη χώρα, ενώνοντας τις φωνές τους «στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά», όπως έλεγε και το κεντρικό σύνθημα του Διημέρου.
Έσμιξε ο βοράς με το Νότο, η Θράκη με την Κρήτη , η Μακεδονία με την Πελοπόννησο, το Αιγαίο με τα Επτάνησα. Κι όλοι αυτοί γίνανε μια ΚΥΨΕΛΗ που τα αντιιμπεριαλιστικά τους συνθήματα ράγισαν και τις ποιο ιμπεριαλιστικές καρδιές. Και μέσα απ΄ αυτό το βουητό έβγαινε η απαίτηση της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ για την καταστροφή του παγκόσμιου πολεμικού οπλοστασίου.
Να πούμε τέλος πως στο διήμερο αυτό δεν υπήρξε το παραμικρό παρατράγουδο. Χαρακτηριστικό πως δεν ...χάθηκε ΟΥΤΕ ένα κινητό τηλέφωνο παρόλο που τα κινητά τους να αφήνανε και φορτίζονταν , χωρίς την παρουσία τους στα πολύπριζα που είχαν τοποθετηθεί
Πολλές οι εκδηλώσεις σ΄αυτό το διήμερο. Φωτογραφίες και ένα βίντεο από το διήμερο (μέσα από τη ματιά ενός ....λυκόπουλου)

Από την ομιλία του Γ.Γ. της Κ.Κ.  του ΚΚΕ































Από την διαβίωση στο κάμπιγκ



























































Σε πολλά σημεία της κατασκήνωσης υπήρχαν "τασάκια" για τα αποτσίγαρα












 Και ένα βίντεο από ματιά τη δική μας



Είχαμε :
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ"

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Μαχητική διαδήλωση το πρωί του Σαββάτου στην αεροπορική βάση του Αραξου

Εκδηλώσεις το βράδυ της Παρασκευής στην κατασκήνωση

Εκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ

Περισσότερα :
ΕΔΩ  και
ΕΔΩ και
ΕΔΩ και
ΕΔΩ και
ΕΔΩ και
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: