Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΣΕΕ: "Η Τρόικα είναι κοινωνικός προβοκάτορας"



Η ΓΣΕΕ ζητά να μην αποτολμήσει η κυβέρνηση τις παρεμβάσεις στα εργασιακά που αναφέρονται σε e-mail της τρόικας, την οποία κατηγορεί για "κοινωνικό προβοκάτορα"
"Οι "γιατροί" της τρόικας δεν είναι απλοί τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες. Είναι και δρουν ως κοινωνικοί προβοκάτορες και "παπαγαλάκια" ιδιωτικών εργοδοτικών συμφερόντων", αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), σχολιάζοντας δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε νέο e-mail της τρόικας, με το οποίο ζητούνται πρόσθετες παρεμβάσεις στις εργασιακές σχέσεις.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προσθέτει ότι "η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να αντιληφθούν ότι, όταν δεν διαπραγματεύονται με αποφασιστικότητα, τότε ανοίγουν τις ορέξεις των τροϊκανών" και ζητά "να μην αποτολμήσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις" ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.
Ακόμη, σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, ζητά "να αλλάξει άμεσα η ασκούμενη οικονομική πολιτική" και να ενισχυθούν τα εισοδήματα και η πραγματική οικονομία, η ανάπτυξη και η απασχόληση, ενώ ζητά από τους εργαζόμενους

ΠΗΓΗ:  http://gr.news.yahoo.com

Το non paper μπορείται να το διαβάσετε εδώ:
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ergasia/to_non_paper_ths_troikas_gia_ta_ergasiaka.1916396.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: