Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Και άλλα βάρη και χαράτσια στις πλάτες μας.


Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε τη μεγάλη ληστεία του τρένου, κυρίως από την ταινία που γυρίστηκε.
Ε λοιπόν, αυτή η ληστεία ΩΧΡΙΑ μπροστά στη ληστεία που μας γίνετε από το κράτος μας.
Από φορολογία σε φορολογία μας πάνε, και μετά τις ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ αφαιμάξεις του εισοδήματος μας καταφθάνουν και οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ.
Θα μου πείτε πως η κυβέρνηση είναι …ΤΡΙφασική,
Σκατά τριφασική είναι αλλά άντε στα κομμάτια. Κουμάντο κάνει η Μανδάμ ΜΕΡΚΕΛ και η «ΤΡΟΪΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ» και η « ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ»  απλά εκτελεί
 Και πριν συνέρθουμε από τα χαράτσια τις εφορίας μας έφθασαν και τα χαράτσια του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Και σαν να ΜΗ μας έφτανε η τιμή της κιλοβατώρας , έχουμε και τα «ΠΑΝΩΣΑΜΑΡΑ»
Πληρώνουμε χαράτσια:
Α) Για το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η/Ε
Β) ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Η/Ε
Γ)ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
Δ) ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΡΥΠΩΝ
Ε) ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΙΩΣΕΙΣ.

Στον παρακάτω λογαριασμό βλέπουμε πως για κατανάλωση ρεύματος, μαζί μετά παραπάνω ...πανωσάμαρα, πληρώνεις 78.94 ευρώ αλλά  καλείσαι να πληρώσεις: 52,34 ευρώ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ (άλλο χαράτσι αυτό που μέσα σε μια νύχτα η σημερινή δημοτική αρχή αύξησε τα  Δ.Τ και το Δ.Φ  100%)
Υπέρ ΕΡΤ 16,87 (αχ βρε ΜΕΛΙΝΑ όταν έγινες ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ δεν φρόντισες να εξαληφθεί αυτό).
Και 414 ευρώ υπέρ ΕΕΤΗΔΕ (αυτό σε 5 δόσεις).

Αν αυτό το κράτος δεν είναι ΛΗΣΤΡΙΚΟ , αλήθεια σε τι διαφέρει από τους ληστές των τραπεζών και από τους παλιούς λήσταρχους.
Ξαναείδαμε και το έργο «ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ» το οποίο στα απλά ελληνικά μεταφράζετε «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ»

‘Άλλο ένα κατόρθωμα και αυτό της ΓΑΛΑΖΙΑΣ κυβέρνησης μας.
Ναι, ναι όπως λέμε «ΒΑΘΥ ΓΑΛΑΖΙΟ». Οι άλλοι δυο εταίροι-παρακαλώ δεν έχω γράψει εταίρες- απλά «κρατάνε τα μπόσικα» που λέει ο λαός μια και το κράτος έχει αλωθεί από συγγενείς και κουμπάρους των διαφόρων υπουργών, ακόμα και με ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΌΠΟΥΣ.
Στο ….μετερίζι και οι δικαστικοί - η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου Επικρατείας, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Ένωση Μελών Νομικού Συμβουλίου τού Κράτους.- για τις μειώσεις των αποδοχών τους που τις θεωρούν. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Α Ν Τ Ι Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ε Σ .
Μήπως όμως σεβαστοί δικαστές, και οι μειώσεις  που έχουμε υποστεί ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ μαζί με τα διάφορα ΧΑΡΑΤΣΙΑ δεν είναι και αυτά όλα, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και  που δεν είδαμε καμία τέτοια απόφαση σας?

 Και σε λίγες μέρες νέες μειώσεις και χαράτσια στις πλάτες μας και όποιος αντέξει. Πάντως η πληροφορία ότι θα επιτραπούν με συνοπτικές διαδικασίες να δίνονται άδεις για αποτεφρωτήρια – επειδή τα υπάρχοντα νεκροταφεία δεν θα χωράνε τους αυτόχειρες  - δεν επιβεβαιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: