Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Στο δεύτερο χρόνο η "Νεολαία Γαλάτιστας"

Ο σύλλογος "Νεολαία Γαλάτιστας" απέκτησε νέα ιστοσελίδα (http://neolaia-galatistas.webnode.gr/   για "να συμβάλλει στη ταχύτερη ενημέρωση όλων". Παραθέτουμε τον χαιρετισμό τους και ευχόμαστε ευόδωση των προσπαθειών τους.


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου «Νεολαία Γαλάτιστας»!
Ευχόμαστε το καινούριο site μας να συμβάλλει στη ταχύτερη ενημέρωση όλων σας σχετικά με τις εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου αλλά ταυτόχρονα να αποτελέσει πεδίο προβληματισμού και συζητήσεων για οποιοδήποτε θέμα αφορά το χωριό μας. Ο εθελοντισμός είναι ένα θέμα που πρέπει να μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας. Η συμμετοχή σε κάποιο σύλλογο, ανεξαρτήτως αντικειμένου και σκοπού, μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση τόσο του χαρακτήρα μας όσο και της ποιότητας της ζωής μας.
Ο κάθε νέος που συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική ζωή του τόπου του μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για τον ίδιο του τον εαυτό :
• Μαθαίνει να δουλεύει ως μέλος μιας συλλογικής προσπάθειας, παρατηρώντας πώς γίνεται ο συντονισμός μεγάλων και μικρών ομάδων για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν.
• Γνωρίζει ανθρώπους με διαφορετικές κοινωνικές και πολιτιστικές καταβολές , που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα.
• Εργάζεται σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητο από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
• Διευρύνει τις γνώσεις του.
• Κατανοεί καλύτερα τους συμπολίτες του.
• Έρχεται σε επαφή με χώρους που μπορεί να μην γνώριζε πριν.
• Και κυρίως, δείχνει έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο του!
Σας καλούμε να γίνετε ενεργά μέλη, να μεταδώσετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας, αξιοποιώντας το χρόνο σας δημιουργικά!
Τέλος, ευχόμαστε ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας μας να είναι ακόμα πιο γεμάτος και δημιουργικός από τον πρώτο!
Εκ μέρους του ΔΣ
Η πρόεδρος,
Μαλάκου Φρειδερίκη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: