Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Διαμόρφωση Παιδικής Χαράς Γαλάτιστας


Στη πρώτη περιπατητική βόλτα της Νεολαίας, στην οποία η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, σημειώσαμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με ορισμένα σημεία του χωριού μας, εντοπίσαμε τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν.
  Ένα σημείο το οποίο μας ενόχλησε αρκετά ήταν η Παιδική Χαρά του χωριού μας. Όλοι εμείς όταν ήμασταν μικρότεροι ολημερίς παίζαμε στις Παιδικές του χωριού μας, στο Δημοτικό Σχολείο, στο νηπιαγωγείο και γενικά όπου υπήρχε κατάλληλος χώρος για παιχνίδι και τρέξιμο.
   Σήμερα δυστυχώς δεν παρατηρείται αυτός ο τρόπος διασκέδασης των παιδιών.
Έτσι λοιπόν καθώς περνούσαμε από τη Παιδική Χαρά αποφασίσαμε σε πρώτη φάση να την καθαρίσουμε από τα σκουπίδια που υπήρχαν εκεί.

  Έπειτα συζητήσαμε τί άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε. Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση να "αναγεννηθεί". 
  Επειδή το ταμειακό μας απόθεμα εκείνη τη στιγμή δεν επαρκούσε ζητήσαμε τη βοήθεια του Δήμου μας.
  Μέσα στους επόμενους μήνες ο Δήμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας πρόσφερε υλικά(μπογιές, πινέλα).

  Το μέλος του Συλλόγου μας, Πανέλας Λευτέρης, ανέλαβε το καλλιτεχνικό κομμάτι της Παιδικής καθώς είναι σπουδαστής σε ΙΕΚ Γραφιστικής.
  Ο Σύλλογός μας έβαλε τα υπόλοιπα υλικά(μπογιές) καθώς η έκταση της Παιδικής είναι μεγάλη και δεν μας έφτασαν τα αρχικά.
  Τα μέλη μας έβαλαν τον εθελοντισμό και εργάστηκαν με μεράκι και όρεξη για ένα μέρος στο οποίο έτρεξαν και έπαιξαν πιο παλιά.
Ευχαριστούμε τον Λευτέρη αλλά και όλα τα μέλη που βοήθησαν στο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον Δήμο για τα υλικά. Τέλος ευχαριστούμε τη γειτονιά για τη βοήθεια, τη φιλοξενία και τη παρότρυνση.



ΠΗΓΗ: http://neolaia-galatistas.webnode.gr/news/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82/

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν ξέρουμε πότε έχει γίνει αυτή η  εκδήλωση μια και δεν υπάρχει ημερομηνία. Όποτε και να έγινε έχει πάντα την αξία της, Αξίζουν συγχαρητήρια και ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: