Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τίς καλύτερες ευχές μου γιά ένα καλύτερο 2021…


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 2, 2014
trellovaporo
trellovaporo

Το 2014 δεν πρόκειται να κομίσει ούτε δώρα, ούτε χαμόγελα αισιοδοξίας, ούτε πρωτογενές πλεόνασμα, παρά μόνον περίσσεια  φτώχεια, οικονομική αποτέφρωση αλλά και χειρότερα δεινά γιά την χώρα μας.

Οι ευχές οι οποίες εκφράστηκαν από τά πολιτικά υποκείμενα τής χώρας καί η υπερχειλίζουσα αισιοδοξία γιά τήν νέα χρονιά αποτελεί αν όχι ειρωνεία, έλλειψη αίσθησης μέτρου καί υποκρισία απέναντι σέ ένα ολόκληρο λαό ο οποίος γνωρίζει καλά τήν πραγματική κατάσταση της χώρας καί την παντελή ανεπάρκεια κάθε ευχής.

Μέ ευχές δέν αναστρέφεται ο επιθανάτιος ρόγχος της Ελλάδας. Ούτε μέ την σύλληψη του Καντά και του Λιάπη. Αυτά αποτελούν “στάχτη στα μάτια” και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Αγνοούν οτι η κοινή γνώμη έχει λογική καί θυμικό και οτι με τον τρόπο αυτό επιβαρύνουν την διαχέουσα άποψη περί πολιτικής καί πολιτικών. Αγνοούν ότι έχει παγιωθεί στο σύνολο της κοινής γνώμης η απαξία του γηρασμένου, διεφθμαρμένου πολιτικού συστήματος καί των πρακτικών του.

Οι “κυβερνώντες” προσπαθούν μέσω της οργανωμένης προσπάθειας οτι τάχα αυτοί είναι “καλοί” καί τιμωρούν τους κλέφτες του παρελθόντος να ωραιοποιήσουν το σιδηρούν προσωπείο τους την στιγμή κατά την οποία αυτοί είναι οι κλέφτες του μέλλοντος της χώρας, της κρατικής περιουσίας την οποία πωλούν έναντι πινακίου φακής καθώς καί τών πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.

Η επιλεκτική δικαστική διερεύνηση τού κύκλου τών προμηθειών τών εξοπλιστικών προγραμμάτων η οποία έχει συγκεκριμένο βάθος… καί η διάνθησή της με στημένες παραστάσεις τύπου Λιάπη ( είχε προηγηθεί… ανώνυμο τηλεφώνημα για την ηλιοθιότητά του καί είχε στηθεί σχέδιο γιά την …τυχαία σύλληψή του…!), δεν πείθουν κανέναν αλλά αντιθέτως αποδεικνύουν περίτρανα τον εναγκαλισμό τών εξουσιών.

Προσπαθούν να ικανοποιήσουν τό κοινό περί δικαίου αίσθημα με την “περιορισμένη” και στοχευμένη κάθαρση.

Ας μην ξεχνάμε οτι οι αποκαλυφθέντες και συλληφθέντες αποτελούσαν “σάρκα εκ της σαρκός τους”. Οτι υπήρξαν πολιτικοί συνοδοιπόροι των σημερινών αδιάφθορων αιλουροειδών.

Εδώ θα πρέπει να τεθεί τό ερώτημα εάν και κατά πόσον τό σύνολο των κλαπέντων ευθύνεται για την σημερινή οικονομική καταστροφή. Δηλαδή αν και κατά πόσον, τα ποσά των προμηθειών (μιζών) ισοσκελίζουν τό έλλειμα επί του ΑΕΠ καί του εξωτερικού χρέους της χώρας; Η η ανικανότητα τών πολιτικών, η ελαφρότητα και η έλλειψη οικονομικού προγράμματος οδήγησε το εξωτερικό χρέος της χώρας στά 600 δίς (αυτό είναι καί τό υψος του χρέους σύμφωνα με τήν πρόσφατη δήλωση του κου Στουρνάρα).

Στήν περίπτωση των 24.000 εμβασμάτων στο εξωτερικό τά οποία η πολιτική και δικαστική εξουσία κωφεύουν, δεν αποτελεί πρόκληση; Οταν υπολογίζεται ότι διεύφυγαν στο εξωτερικό περίπου 300 δίς (μόνον στην Ελβετία λιμνάζουν περί τα 200 δίς). Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο από τήν στιγμή κατά τήν οποία γνωρίζουν τά συγκεκριμένα 24.000 άτομα (άρα καί τά ποσά) νά επιβληθεί πρόστιμο ύψους π.χ. 30% μέ πράξη νομοθετικού περιεχομένου αντί να στραγγαλίζουν τό σύνολο του Ελληνικού λαού τό οποίο έχει ώς αποτέλεσμα τήν ραγδαία μείωση τής κατανάλωσης καί τήν συρρίκνωση της αγοράς;

Μέ ευχές καί φρούδες ελπίδες δέν επανακάμπετει η χώρα. Δυστυχώς η χώρα νομοτελειακά θά καταστραφεί και απο την διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει η αναδόμησή της. Το ερώτημα είναι γιατί νά υπόκειται ο λαός αυτό το μακροχρόνιο και ψυχοφθόρο μαρτύριο. Για την προάσπιση των συμφερόντων του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. καί του ευρώ;

Κύριοι αντισυνταγματικοί υποτελείς κυβερνώντες, φέρεται βαρύτατα την ευθύνη καί είσαστε ήδη μελλοντικοί υπόδικοι στό διαρκές έγκλημα κατά τής χώρας. Οταν γίνουν εκλογές (εάν γίνουν από εσάς) θά πρέπει να γνωρίζεται οτι αυτές θα έχουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

Αποτελείτε μία μικρότατη πλειοψηφία και δεν τυγχάνετε της νομιμοποίησης του Ελληνικού λαού. Παρανομείτε καθημερινώς καί μάλιστα εκ δόλου.

Τίς καλύτερες ευχές μου γιά ένα καλύτερο 2021.

Νικόλας Ρούσσος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μας το έστειλε ο ΜΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: