Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Το γειτονικό ντέρμπυ  ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ (Γαλάτιστας) - ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ (Ριζών-Παλιόχωρας), για το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας του Βόρειου όμιλου που αναβλήθηκε θα γίνει, με απόφαση της ΕΠΣΧαλκιδικής, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο της Παλαιόχωρας.
Να υπενθυμίσουμε πως ο ΧΟΜΩΝΤΑΣ βρίσκεται στην 4 θέση του Βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς και ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ στην 5η θέση με 32 βαθμούς.
Όπως φαίνεται από την βαθμολογία οι παίκτες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αξίζει και μπορεί να πετύχει τη νίκη η ΝΕΑΝΙΚΗ αυτή ομάδα της Γαλάτιστας, που δυστυχώς ακόμα και στην έδρα της δεν έχει εκείνη την συμπαράσταση που αξίζει, δεν θα πω από τους φιλάθλους, αλλά από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το χωριό.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ομάδα- Διοίκηση, προπονητή, παίκτες - γιατί προσπαθούν κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες να ανταπεξέλθουν στα πάρα πολλά έξοδα. Βλέπετε τα λιγοστά χρήματα των αγώνων δεν φτάνουν ούτε για τα έξοδα των διαιτητών που είναι δυσβάσταχτα για τις επαρχιακές ομάδες.
Η πολιτεία έχει λεφτά  ΜΟΝΟ για την " wild card"του ΜΠΑΣΚΕΤ,  και την χρηματοδότηση των διαφόρων ΠΑΕ, ΚΑΕ, κλπ μέσω, του ξεπουλημένου πλέον σε ιδιώτες, ΟΠΑΠ.

Τελικά "ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ" μόνο για τους χρυσοκάνθαρους του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: