Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μέρκελ, Ομπάμα και λοιποί οδηγούν στην καταστροφή την Ουκρανία

Τραγικά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία με πολλούς νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
Και όλα αυτά γιατί  τα γεράκια της Μέρκελ, του Ομπάμα και άλλων μεγάλων κρατών  της Ε.Ε. δεν μπορούν να το χωνέψουν πως ένα κράτος δεν θέλει να το δέσουν στο άρμα τους.
Και γιαυτό το λόγο εδώ και  μήνες με κάθε τρόπο ενισχύουν τις δυνάμεις που είναι ΥΠΕΡ του δεσίματος της χώρας τους στο άρμα τους και ενάντια στην νόμιμη κυβέρνηση της χώρας τους.
Το ότι επεμβαίνουν φανερά πλέον στα πράγματα της Ουκρανίας δεν μπορούν να το κρύβουν γιατί τα ΜΜΕ , ακόμα και τα ελεγχόμενα από αυτούς, το έχουν προβάλει.
Δυστυχώς αυτοί που έχουν κατέβει στους δρόμους του Κιέβου και θέλουν να μπουν στην ΕΕ δεν έχουν πληροφορηθεί το τι τραβάει ο Ισπανικός, Πορτογαλικός και κυρίως ο Ελληνικός λαός από τα διάφορα μνημόνια  της ΕΕ.
Μέρκελ, Ολάν και Ομπάμα  επεμβαίνουν ΩΜΑ  και θέλουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να γίνουν εκλογές στην Ουκρανία για να αλλάξει ο Πρόεδρος. Βλέπετε πέρασαν οι εποχές των πραξικοπημάτων. Τώρα θέλουν να ελέγξουν με "καθρεφτάκια" τους  λαούς για να εκλέξουν ηγεσίες τις αρεσκείας τους.
Εστω και ο πρόεδρος της Ουκρανίας προσφύγει στις κάλπες και οι κάλπες βγάλουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον ίδιο τι θα κάνουν αυτοί οι κύριοι;;;;;
Νέος κύκλος αίματος πάλι;;;;
Για όλα είναι ικανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: