Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αν δεν γονάτιζε η καμήλα δεν θα την φορτώνανε

Χρόνια τώρα, ίσως με δική μας ευθύνη  και  επιλογές
αποδεχτήκαμε ένα οργανωμένο σχέδιο αποδυνάμωσης και εξόντωσης του Ελληνικού Λαού με απώτερο σκοπό την λεηλασία των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Ξέρω  θα μου πείτε γραφικό, μυθοπλάστη κλπ.
Όμως είναι γνωστό, ότι η «άλωση της χώρας » δεν είναι δυνατόν να επέλθει  όταν το εθνικό φρόνημα των πολιτών είναι υψηλό, όταν υπάρχει ενότητα μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, όταν δεν απαξιώνεται ο θεσμός της Δικαιοσύνης, ένας από τους τρεις πυλώνες της Δημοκρατίας, όταν   οι  Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές  και αξιόμαχες.


Αλλά, όταν οι θεσμοί δεν προστατεύονται και ο ελληνικός λαός απαξιώνεται και εμπαίζεται τότε το μέλλον είναι σκοτεινό.

Αν η καμήλα δεν γονάτιζε δεν θα την φορτώνανε…  Έτσι τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αρχής γενομένης από την απαξίωση της Παιδείας με την προσπάθεια παραχάραξης της  ελληνικής ιστορίας, με την απομυθοποίηση εθνικών ηρώων και επιθέσεις βανδαλισμού σε ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Η αντι-ιστορική και αντι-παραδοσιακή αυτή στάση μας οδηγεί στην απώλεια της εθνικής ταυτότητάς μας. 
Το σχέδιο συνεχίζεται με την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, είναι γνωστό ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας και σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών  οι οποίοι είτε είναι αποτέλεσμα συμμαχικών επεμβάσεων σε χώρες  με ενεργειακά αποθέματα, είτε γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης δουλεμπόρων,  όμως η ολιγωρία και η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής οδηγεί την χώρα σε εθνική τραγωδία.
 Συνεχίζοντας με την αποβιομηχανοποίηση και τον γεωργικό μαρασμό της χώρας έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτάρκεια σε βιομηχανικά  και γεωργικά προϊόντα.( κλείσιμο εργοστασίων ζαχάρεως, βιοτεχνίες ενδυμάτων, καπνά, βαμβάκι, αμπέλια κλπ).

     Τα δυο τελευταία χρόνια εμπλουτίσαμε το λεξιλόγιο μας με λέξεις: Μνημόνιο 1, Μνημόνιο 2, Δάνειες Δυνάμεις, Τρόικα, Ηaircut, Αποκρατικοποιήσεις (Ό,τι πάρεις ένα τάληρο), διεφθαρμένοι και τεμπέληδες  Έλληνες, αντιπαραγωγικοί και αυτιστικοί, η χώρα είναι Τιτανικός,  μέχρι να ακούσουμε  το περιβόητο  «The game is over» δια στόματος Γιούνγκερ  και τότε άρχισε ο νέος γύρος και χειρότερος και η καμήλα ξαναφορτώνεται…

                                    
                            Γιατί κάποιοι γνωρίζουν καλά  ότι:
           «Από το Θάνατο χειρότερο είναι η αγωνία του Θανάτου». 

Έτσι λοιπόν, συνεχίζοντας  το   σχέδιο αποσάθρωσης του κοινωνικού ιστού και πτώσης του ηθικού του ελληνικού λαού,   ρίχνουν  τον σπόρο της διχόνοιας μεταξύ των κοινωνικών ομάδων,μειώνοντας το βιοτικό επίπεδο προκαλώντας σύγχυση σε πολίτες και κράτος, εξαλείφοντας κάθε ελπίδα και προκαλώντας σοκ και δέος. Εικόνες υποσιτιζόμενων ανθρώπων , γερόντων και αστέγων που περιφέρονται από κάδο σε κάδο απορριμμάτων και διαβιώνουν σε άθλιες συνθήκες υγιεινής είναι συνήθιες φαινόμενο. Δυστυχώς όμως, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, περικόπτοντας επιδόματα ακόμη και σε άτομα με ειδικές ανάγκες  και πολύτεκνες οικογένειες, μέτρα απαξιωτικά που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η καμήλα  γονάτισε και  φορτώνεται… 

Πρέπει να αντιληφθούμε επιτέλους ότι διακυβεύεται η εθνική μας ταυτότητα  και η εθνική κυριαρχία, απαιτούνται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ΗΓΕΤΕΣ και όχι ΙΚΕΤΕΣ. Χρεοκοπημένες πολιτικές ιδεολογίες  πρέπει αντικατασταθούν με φρέσκιες ιδέες που  θα εξυψώσουν την Ελλάδα ηθικά, πνευματικά, οικονομικά, και πολιτικά.

Θα βρεθεί επιτέλους κάποιος να σηκώσει την καμήλα πριν είναι αργά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μας το έστειλε ο ΜΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: