Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 0-0

Δεν τα κατάφερε χθες η ομάδα μας,καθώς "κόλλησε" στο 0-0 απέναντι στη Συκιά,με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί τους γηπεδούχους!!

Στην αρχή του παιχνιδιού η Ανθεμούς μπήκε πολύ δυνατά,με τον Άκη Σακελλάρη στο 8' μετά από πολύ ωραία κάθετη να ανατρέπεται απ'τον τερματοφύλακα,να κερδίζει πέναλτυ,όμως ο Τάσος Κιζιρίδης "νικήθηκε" απ'τον αντίπαλο γκολκίπερ!Στη συνέχεια η ομάδα της Συκιάς ανέβηκε,βγαίνοντας απειλητικά 3-4 φορές,όμως να μην κάνει ουσιαστική ευκαιρία!Στο δεύτερο ημίχρονο,με την επιθετική τριπλέτα (Α. Σακελλάρης-Κ. Σιμώνης-Κ. Σουάνης) να κάνει πάρα πολύ καλό παιχνίδι,οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και πολιορκούσαν ασταμάτητα την άμυνα των αντιπάλων!!Oι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 60',καθώς ο Κώστας Σιμώνης "κέρδισε" τον προσωπικό του αντίπαλο πολλές φορές,με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να υποπέσει σε σκληρά φάουλ!!Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην αντίπαλη περιοχή,χάθηκαν πολλές ευκαιρίες ενώ η μπάλα σταμάτησε 3 φορές στο δοκάρι!!Στο τέλος,σε μία αντεπίθεση,η Συκιά πήγε να "κλέψει" το παιχνίδι,με το Νίκο Σεβαστά να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση γλιτώνοντας σίγουρο γκολ!!Πολύ καλή η προσπάθεια της ομάδας μας,κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου,όμως η αναποτελεσματικότητα και η ατυχία της στέρησαν αυτό που δικαιούταν!!Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στα Βραστά,με τη νίκη να αποτελεί μοναδικό στόχο!!Ευχαριστούμε τον κόσμο που για άλλο ένα παιχνίδι βοήθησε την ομάδα μας και στο τέλος την χειροκρότησε αναγνωρίζοντας την προσπάθεια!!
Τέλος,η οικογένεια της Ανθεμούς εύχεται στον ποδοσφαιριστή της Άκη Σακελλάρη χρόνια πολλά για τα χθεσινά γενέθλιά του με υγεία και πολλές επιτυχίες στη ζωή του!!

Η 11άδα: Ν. Σεβαστάς, Α. Μπουσνάκης (70' Ρ. Λιάρος), Γ. Τζεφ, Θ. Πλάτσκος (80' Μ. Τσιόκανος), Α. Δαιμόνης, Μ. Σιμώνης, Π. Κουτζιαρής Γιακούζα, Τ. Κιζιρίδης (30' Β. Βλάχος), Α. Σακελλάρης, Κ. Σουάνης, Κ. Σιμώνης

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: