Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Προσοχή!! Περιφρουρίστε τις πορείες. Οι προβοκάτορες καραδοκούν.

Σήμερα σε όλες τις μεγάλες πόλεις θα τιμηθούν με συγκεντρώσεις ομιλίες και πορείες τα « παιδιά εκείνης της νίκης»
.Αλλά και σε όλα τα σχολεία θα υπάρξουν λογύδρια κλπ κλπ
Το αποκορύφωμα είναι όλα τα χρόνια η πορεία από το Πολυτεχνείο στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και η πορεία στη Θεσσαλονίκη από την Πολυτεχνική σχολή στο Αμερικάνικο προξενείο επαναλαμβάνοντας το ίδια συνθήματα που φώναζαν εκείνα τα παιδιά και που 41 ολόκληρα χρόνια παραμένουν τα ίδια γιατί ποτέ δεν δικαιώθηκαν.
Το «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΘΕΥΘΕΡΙΑ» ακόμα περιμένουν δικαίωση.
 Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια της πορείας.
Χρειάζεται τρομερή περιφρούρηση των ομάδων τους έτσι ώστε να μην μπορούν να μπουν ανάμεσα τους αντιεξουσιαστικά στοιχεία - τις περισσότερες φορές προβοκατόρικα στοιχεία  – που  «παίζουν» με τις ομάδες καταστολής, δίνοντας τους την αφορμή για να «ξεμουδιάζουν» πάνω στις πλάτες και στα κεφάλια αυτών  που ειρηνικά πορεύονται.
Μεγάλη προσοχή λοιπόν γιατί στο διάβα αυτών των 41 χρόνων, από την εξέγερση εκείνη, επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Οι πραίτορες , όπως ονόμασε κάποτε τις ομάδες καταστολής ένας υπουργός «καταστολής του πολίτη» που,  εκ του αποτελέσματος των τελευταίων εκλογών, συμπεραίνετε κάθε φορά πως υπάρχουν και πραιτοριανοί, στόχο έχουν να «ξεμουδιάσουν» πάνω στις πλάτες των  πολιτών, με εντολές της φυσικής ηγεσίας τους που παίρνει πάντα εντολές από την πολιτική ηγεσία. Και όσο καλύτερα κάνουν τη …..δουλειά αυτή τόσο καλύτερα ανεβαίνουν τα ιεραρχικά σκαλιά
Και  μερικές φορές  από το  πολύ …..ξεμούδιασμα  ξεφυτρώνουν ….ζαρντινιέρες  και το χειρότερο, μέχρι σήμερα, ξεφύτρωσαν και νεκροτομεία (1980 και 1985).
Και η προχτεσινή «πρόβα τζενεράλε» των ομάδων καταστολής ήταν  ένα μικρό δείγμα γραφής το τι θα επακολουθήσει σήμερα στην παραμικρή «πρόκληση» Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν «βασιλικότεροι των βασιλέων» και άξιοι συνεχιστές του έργου των συναδέλφων τους των ημερών του Πολυτεχνείου του 1973. Πρέπει να …ξεπληρώσουν με …..κάποιο τρόπο το …bonus που τους έδωσαν.
Βλέπετε κάτι τέτοιο θα είναι «βούτυρο στο ψωμί» της παραπαίουσας Κυβέρνησης για να κατηγορήσει τα αντιπολιτευόμενα κόμματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ για μια ακόμα φορά.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πηγή τα e-mail μας. Μας ήρθε την Παρασκευή με την παράκληση να το δημοσιεύσουμε σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: