Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νέα της "ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"




Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών με θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρονική περίοδο 2015 - 2016.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως εφορευτική επιτροπή, μπορούν να ενημερώσουν τα μέλη του ΔΣ με προσωπικό μήνυμα.

Ο Σύλλογος αλλάζει σελίδα και χρειάζεται μέλη ενεργά που θα συνεχίσουν την έως τώρα πορεία του με νέες ιδέες και δράσεις!
Περιμένουμε τη συμμετοχής σας!


Μην ξεχνάτε πως στις 20/12/2014 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε είτε ως υποψήφιοι είτε ως εφορευτική επιτροπή, ενημερώστε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της Νεολαίας ή σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ.



Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον Σακελλάρη Άκη για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά του από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε το σωματείο μας!Γνωρίζουμε όλοι πως συνέβαλε με καθοριστικό τρόπο στην ίδρυση του Συλλόγου Νεολαίας Γαλάτιστας και προσέφερε προσωπικό χρόνο προκειμένου ο Σύλλογος να υλοποιήσει όλα όσα σχεδίαζε και να έχει τη σημερινή του μορφή. Είμαστε σίγουροι, καθώς μας το έχει δηλώσει, ότι θα εξακολουθεί να είναι παρόν στις δρασεις μας και θα βοηθάει τα νέα μέλη του ΔΣ με κάθε δυνατό τρόπο!





Παραίτηση Αντιπροέδρου της "ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από την θέση του Αντιπροέδρου την οποία κατέθεσα την Τετάρτη 19/11/2014 στη Προεδρό μας για προσωπικούς λόγους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια και να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε και με εμπιστευτήκατε.
Ελπίζω αυτά τα δύο χρόνια κάτι να έμεινε και να συνεχιστεί από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Θέλω να κάνω μια αναφορά σε κάποια πράγματα που έγιναν για να κρίνει ο καθένας αν έχει λόγο ύπαρξης ο σύλλογος και δεν ήταν μόδα:
1)Συμμετοχή στο έθιμο του χωρίου μας(καθ' όλη την διαρκεια)
2) Διαλέξεις (Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εξαρτήσεις στο Διαδίκτυο)
3)Επισκεψιμότητα και συλλογή υπογραφών για την λειτουργικότητα του Πύργου μας
4)2 πετυχημένα Φεστιβαλ
5)Φιλανθρωπικό παζάρι(οικονομική στήριξη σε άπορους)
6)Συντήρηση της παιδικής χαράς
7)Δεντροφύτευση στο πηγαδάκι
8)Οργάνωση και λειτουργία Βιβλιοθήκης Γαλάτιστας
9)Οικονομική στήριξη(στην εκδρομή) αλλά και γενικότερη στήριξη στα παιδιά της Λυκειακής τάξης
10)Συμμετοχή σε 2 Αιμοδοσίες
11)Προσπάθεια δημιουργίας θεατρικής ομάδας (μεγάλων πέρσι, μικρών φέτος)
12)Θεατρική παράσταση για μικρά παιδιά
13)Ενισχυτική διδασκαλία στα παιδιά του Γυμνασίου πριν τις εξετάσεις τους.
Αυτά είναι κάποια από ότι κάναμε, ψάχνοντας θα βρείτε και άλλα.
Ελπίζω να βρεθεί ένα νέο ΔΣ με όρεξη για να συνεχίσει όσα από αυτά κρίνει σωστά και να φέρει νέες ιδέες και δράσεις στο συλλογό μας.
Τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε ο σύλλογος ξεκίνησε με το σκεπτικό της δραστηριοποίησης των νέων, συνεπώς δραστηριοποιηθείτε!!
Για την ιστορία στις πρώτες εκλογές ψήφισαν 60 άτομα και υπήρχαν 18 υποψήφιοι, ενώ στις δεύτερες ψήφισαν 52 με 11 υποψήφιους. Ελπίζω να έχει άνοδο φέτος και να μην συνεχιστεί η φθίνουσα πορεία.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Σόρρυ που κούρασα!


ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: