Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Άνοιξε ο ασκός του ....Αιόλου και με 8 ....μποφόρ πήρε την Ελπίδα από τα Βραστά

"Αέρας" πέρασε η ομάδα της Ανθεμούς με το επιβλητικό 0-8 απ'την έδρα των Βραστών,με το τελικό σκορ να αποτυπώνει τη διαφορά των δύο ομάδων!!
Απ'το πρώτο λεπτό έδειξε η ομάδα μας έδειξε αποφασισμένη να "καθαρίσει" το ματς όσο γίνεται πιο γρήγορα!!
Στο 7ο μόλις λεπτό μετά από ωραία κάθετη ο Τζεφ μπήκε απ'τα πλάγια πλασάροντας εύστοχα στην απέναντι γωνία,ενώ μετά από 5',μετά από ωραία κάθετη του Γιακούζα ο Σβούρας βγήκε τετ α τετ και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων!!
Από εκείνο το σημείο η ομάδα μας "έριξε τις στροφές",με το παιχνίδι να δυναμιτίζεται από το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων!!
Στο 30',μετά από έξυπνη κάθετη του Μέμου ο Τζεφ βγαίνοντας τετ α τετ πάσαρε στο Σβούρα,δίνοντάς του ουσιαστικά "μισό γκολ",με τον τελευταίο να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και να γράφει το 0-3,το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου!!
Στο δεύτερο ημίχρονο,ο μονόλογος των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε,με τον Αλέξανδρο Μπουσνάκη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Ανθεμούς,όταν από σέντρα του Σβούρα νίκησε με κεφαλιά τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 53',κάνοντας το 0-4!!
Στη συνέχεια ο φορ της ομάδας Κωνσταντίνος Σιμώνης πήρε σειρά στο σκοράρισμα σημειώνοντας μάλιστα χατ τρικ!!
Αρχικά στο 58' σούταρε δυνατά έξω απ'την περιοχή στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και μέσα ,μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα,γράφοντας το 0-5,στη συνέχεια,μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια,και αφού πέρασε 3 αμυντικούς,δεν αστόχησε στο τετ α τετ κάνοντας το 0-6,ενώ "υπέγραψε το τελικό σκορ με επίσης ωραία προσωπική ενέργεια και με δυνατό σουτ μέσα απ'την περιοχη!!
Νωρίτερα,ο αρχηγός Μέμος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λιάρου!!
Η Ανθεμούς ευχαριστεί και πάλι τους φιλάθλους της που βρέθηκαν για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι κοντά στην ομάδα!!Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου,με μοναδικό στόχο τη νίκη!!



Η 11άδα: Θ. Πουρνάρης, Μ. Τσιόκανος, Α. Μπουσνάκης, Θ. Πλάτσκος (70΄Δ. Αβέρης), Α. Δαιμόνης, Μ. Σιμώνης, Β. Βλάχος, Π. Κουτζιαρής Γιακούζα, Κ. Σουάνης (65' Γ. Τζεφ τζούνιορ), Γ. Τζεφ σένιορ (45' Ρ. Λιάρος), Κ. Σιμώνης
teo

Δεν υπάρχουν σχόλια: