Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ?



Μεγάλο QUIZ για τις επόμενες εκλογές - Βρες την απάντηση και τότε θα είσαι σίγουρος για την ψήφο σου!
Ο μόνος τρόπος να ξέρεις οτι έχεις κάνει την σωστή επιλογή για τις εκλογές του Ιουνίου, είναι αν μπορείς να απαντήσεις σωστά στο παρακάτω κουίζ:

Ποια οικογένεια στην Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ υπαλλήλους;
ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !!!!
(Φτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)


ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρωνε το κράτος απο το 1946 μεχρι το 2004 (58 χρονια) και τωρα παίρνει 3 συνταξεις. Και μην ξεχνας στέγη, τροφή, αυτοκίνητο, σοφερ, ταξιδια ..ολα πληρωμένα απο τους φόρους σου.

(Ξαναφτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Την πληρώνει το κράτος από το 1989 μέχρι το 2012 (23 χρόνια). Άκου τώρα, ο λαός αποφάσισε να την απολύσει (μη εθελούσια αποχώρηση) δεν εκλέχθηκε με το κόμμα της βουλευτής και βάζει μέσο τον ΣΑΜΑΡΑ να ξαναγίνει δημόσιος υπάλληλος (θα εκλεγεί με την Νέα Δημοκρατία). Με το κόμμα το οποίο έβριζε. Μην νευριάζεις μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος από το 2004 μέχρι το 2012 (8 χρόνια). Η αλήθεια είναι ότι το παιδί πρόλαβε να δουλέψει 2-3 χρόνια αλλά τα πήγε τόσο καλά που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, βέβαια η υπόθεση δεν έφτασε πάτε στο δικαστήριο γιατί οι υπόλοιποι 299 δουλευταράδες δεν ψήφισαν να αρθεί η βουλευτική του ασυλία.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - - Τον πληρώνει το κράτος από το 2011 μέχρι το 2012 (1 χρόνος). Ο υπέρ δήμαρχος Καρπενησίου και υιός της Ντόρας Μπακογιάννης.

Άκου το καλύτερο! Όλοι οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι άνευ αντικειμένου και ωραρίου, ωρύονται ότι πρέπει να απολυθούν 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχουν καταστρέψει το κράτος!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...

Επίσης φρόντισε να διαδώσεις αυτή την ανάρτηση σε 10 Έλληνες για να φύγει η γκαντεμιά από πάνω σου! Ένας αναγνώστης το έστειλε μόνο σε 9 Έλληνες και το πρωί που ξύπνησε του είχαν πέσει τα μαλλιά και είχε έρθει η πεθερά του να μείνει για 3 μήνες σπίτι του!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
1) Μας το έστειλε ο ΜΙΜΗΣ
2) Από την ανάγνωση βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ανάρτηση αυτή πρέπει να έγινε πέρυσι τέτοιο καιρό, οπότε είναι ανεπίκαιρη ως προς την ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ αλλά είναι ενδιαφέρουσα και γιαυτό την αναρτούμε . Εξ άλλου εεε όπου νάνε θα ξαναεχουμε εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια: