Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Πόσες φορές έχουν δίκιο οι μαθητές όταν κάνουν καταλήψεις;;;;;

Σε 100δες σχολεία οι μαθητές κάναν καταλήψεις, και αρκετά ακόμα κάνουν,  ένα από τα αιτήματά τους είναι και η τοποθέτηση καθηγητών,  για να μάθουν γράμματα.

Και με το δίκιο τους.
Κι εμείς μαζί τους.
Πόσοι ειλικρινείς ήταν και είναι;
Από ....ολίγον έως καθόλου.
Κατά τη διάρκεια που δεν είχαν καθηγητή, καθηγητές της ίδιας ειδικότητας είχαν προσφερθεί να τους διδάξουν τα μαθήματα και όπως καταλαβαίνετε σε βάρος τους, μια και δεν θα πληρωνόταν επί πλέον, "Υπερ των ψυχών" δηλαδή , αλλά αυτοί αρνιόταν.
Μεγάλη όρεξη!!!!!!!! δεν νομίζετε;
Και όταν πλέον διορίστηκαν καθηγητές, κάποιοι από αυτούς προσφέρθηκαν να τους διδάξουν όσα μαθήματα μπορούσαν σε άλλες ώρες που θα υπήρχαν κενά, αλλά πάλι οι μαθητές αρνήθηκαν.
Πάρα πολύ μεγάλη όρεξη!!!!!
Και το γράφουμε αυτό επειδή πληροφορηθήκαμε πως καθηγητής που άργησε να τοποθετηθεί σε σχολείο της περιοχής μας προσφέρθηκε στις δυο μέρες που οι καθηγητές δεν θα κάναν μαθήματα λόγω των εκλογών τους - άλλο και τούτο πάλι, αλλά την όλη ευθύνη έχει ο υπουργός και τα ρίχνει στους καθηγητές- να διδάξει στους μαθητές όσα περισσότερα μαθήματα  χάθηκαν αλλά και πάλι οι μαθητές αποποιήθηκαν την θυσία αυτή του καθηγητή.
Τελικά ξέρουν τι θέλουν ή κάνουν καταλήψεις έτσι για χαβαλέ;
Δεν λέμε, υπάρχουν περιπτώσεις που πραγματικά αν δεν δράσουν έτσι δεν θα γίνει τίποτα, αλλά να ιεραρχούν τα αιτήματά τους έτσι ώστε να μην χάνουν το δίκιο τους.
Και θυμηθήκαμε πάλι το ΕΠΑΛ Πολυγύρου που ακόμα δεν ξεκίνησαν μαθήματα. Ακόμα το διορθώνουν. Και ποιος θα έχει την ευθύνη αν κάποια μέρα τραβήξουν καμιά κατάληψη;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: