Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε η ΘΥΕΛΛΑ (Μεταγγιτσίου) μπόρεσε να κόψει την πορεία του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ-ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 0-1Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Ανθεμούς απέναντι στο Μεταγγίτσι,με το γκολ μάλιστα να επιτυγχάνεται στο τέλος!!Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι,χωρίς να δώσουν χώρους,προσπαθώντας να ανοίξουν το σκορ!! Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει από το πρώτο μέρος,μια και σε 3 φάσεις χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες!!Αρχικά ο Σουάνης,μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια,μπήκε από τα πλάγια,βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ με το σουτ του να απομακρύνεται με δυσκολία!!Στη συνέχεια,ο Κων/νος Σιμώνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή "τράνταξε¨ το δοκάρι,στην επόμενη επίθεση ο ίδιος επιθετικός,περνώντας 3 αντιπάλους πλάσαρε μόλις άουτ στο τετ α τετ,ενώ η μοναδική φορά που απείλησαν οι γηπεδούχοι ήταν με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ με το Νίκο Σεβαστά να κάνει μεγάλη επέμβαση,δείχνοντας τα αντανακλαστικά του!!Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο,με την ομάδα της Ανθεμούς όμως να μην βρίσκει τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα..Μετά από κάθετη πάσα του Μανώλη Σιμώνη ο Κων/νος Σουάνης βρέθηκε και πάλι απέναντι στην αντίπαλη εστία,με το πλασέ όμως που επιχείρησε υπό πίεση να βρίσκει πάλι το κάθετο δοκάρι!!Η επιμονή όμως της ομάδα μας επιβραβεύτηκε στο 90',όταν από κάθετη πάσα και πάλι από το Μ. Σιμώνη ο Γιάννης Τζεφ ανατράπηκε πεντακάθαρα μέσα στην περιοχή με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτυ!!Ο αρχηγός Μανώλης Σιμώνης ευστόχησε δίνοντας στην ομάδα μας μία μεγάλη νίκη!!Η επιτυχία αυτή ήταν πολύ σημαντική για δύο λόγους..Ο πρώτος είναι ότι η Ανθεμούς διατηρήθηκε στους 2 βαθμούς από την κορυφή,ενώ ο δεύτερος είναι ότι αυτή επιτεύχθηκε απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε την Παλαιόχωρα (4-3),κέρδισε τον Άγιο Νικόλαο (1-0) και πήρε ισοπαλία (0-0) μέσα στην έδρα του Μαρμαρά (και οι 3 ομάδες βρίσκονται στην κορυφή)!!Έτσι η κατάσταση στην κορυφή δεν άλλαξε αφού αυτή την αγωνιστική όλοι οι πρωτοπόροι κέρδισαν!!Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθεμούς έχει την καλύτερη άμυνα στον πρώτο γύρο με 10 γκολ παθητικό και την 3η καλύτερη επίθεση με 32 γκολ σε 13 αγώνες!!
Η σελίδα θα ανανεωθεί άμεσα με στατιστικά της ομάδας αλλά και τους σκόρερ μέχρι στιγμής!!

Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μας βοήθησαν να φτάσουμε σ' αυτή τη νίκη!!

Η 11άδα: Ν. Σεβαστάς, Γ. Τζεφ, Α. Μπουσνάκης (80' Γ. Πανέλας), Θ. Πλάτσκος, Α. Δαιμόνης, Β. Βλάχος, Μ. Σιμώνης, Π. Κουτζιαρής Γιακούζα, Α. Σακελλάρης (58' Θ. Κουτζιαφάρας), Κ. Σουάνης (70' Γ. Γιαλιάς), Κ. Σιμώνης
teo

Δεν υπάρχουν σχόλια: