Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Έσβησε τον ...ΑΣΤΕΡΑ μέσα στο δικό του ...στερέωμα ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ

AΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 1-2

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα μας,η οποία κέρδισε για 2η φορά φέτος μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο!! 
Η Ανθεμούς δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα,με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να ανοίξουν το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο 8'..Κάτι τέτοιο φαίνεται να "ξύπνησε" τους φιλοξενούμενους,οι οποίοι από το 15' ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού,κυκλοφορούσαν πολύ καλύτερα την μπάλα αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να απειλήσουν αισθητά τους αντιπάλους τους!!
Αξίζει να σημειωθεί η αγκωνιά στο πρόσωπο που δέχτηκε ο Θ. Κουτζιαφάρας από τον προσωπικό του αντίπαλο,με το διαιτητή κύριο Τσακαλίδη να δείχνει μόνο την κίτρινη κάρτα,προκαλώντας δικαιολογημένα τα παράπονα των φιλοξενουμένων!!Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν τα πράγματα,με την Ανθεμούς να συνεχίζει να ψάχνει τον τρόπο να ισοφαρίσει!!Αυτό έγινε στο 60,όταν ο Κ. Σιμώνης έσπασε πολύ ωραία την μπάλα στο Γιάννη Τζεφ ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!
Πλέον το παιχνίδι παιζόταν "πάνω-κάτω",με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν συμβιβασμένες με τον βαθμό της ισοπαλίας!!
Στο 80' σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Θ. Κουτζιαφάρας δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα,η οποία κρίνεται υπερβολική!!
Από κει και πέρα,η ομάδα μας δεν κλείστηκε πίσω,αλλά συνέχισε να επιτίθεται για τη νίκη,παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα!!
Αυτή η τακτική δικαίωσε τους πάντες,μια και στο 90' μετά από πάσα του Γιακούζα ο αρχηγός Μανώλης Σιμώνης με απίστευτη βολίδα έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ,με τους φιλοξενούμενους να γίνονται ένα κουβάρι!!
Στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων η Ανθεμούς δεν απειλήθηκε καθόλου και με τη λήξη της αναμέτρησης πανηγύρισε μία τεράστια νίκη,που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη!!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την τεράστια αυτή εμφάνιση και νίκη,στην πίστη που έδειξαν για το αποτέλεσμα,στον προπονητή,καθώς και στους ηρωικούς φιλάθλους που πάλι έκαναν πολλά χιλιόμετρα συμβάλλοντας για να είναι κοντά στην ομάδα!!

Η 11αδα: Ν. Σεβαστάς, Κ. Σουάνης, Θ. Πλάτσκος, Α. Δαιμόνης, Μ. Τσιόκανος (70' Γ. Γιαλιάς), Μ. Σιμώνης, Θ. Κουτζιαφάρας, Α. Μπουσνάκης (77' Π. Κουτζιαρής Γιακούζα) , Α. Σακελλάρης (83' Ρ. Λιάρος), Γ. Τζεφ, Κ. Σιμώνης

Η οικογένεια της Ανθεμούς εύχεται στον ποδοσφαιριστή της Γιάννη Καραγκιόζογλου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του,με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή διοίκηση καθώς και προπονητές και παίκτες όλων των τμημάτων της Ανθεμούς παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας,που πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια του Κουτζιαφάρα,με τους νικητές να είναι οι εξής: η καλεσμένη Ιφιγένεια Κυριακού,ο Μανώλης Σιμώνης (προς έκπληξη όλων...), ο Γιώργος Καραπιλιάφης και ο Θανάσης Μπαλάντας!!

teo

Σημείωση: Εκτός από γενέθλια δεν γιόρταζε κανείς σήμερα ή χθες από την ομάδα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: