Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση σημαντικών προβλημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ανθεμούντα

Ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΝΘΕΜΟΥΣ" έστειλε στην Δημοτική Κοινότητα έγγραφο στο οποίο επεσήμαναν τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει το Κοινοτικό γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ" καθώς και του συλλόγου. Τα προβλήματα αυτά συζητήθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας. 


Κύριε Πρόεδρε
1.     Ο χλοοτάπητας του γηπέδου “Νίκος Αβέρης” βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση από την αρχή της χρονιάς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης  και του γεωπόνου. Πλέον κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, δεχόμαστε τα επικριτικά σχόλια των φιλοξενούμενων ομάδων ενώ δυσφημείται το όνομα της “Ανθεμούς” σε μία χρονιά που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
2.     Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο από την Περιφέρεια και το Πυροσβεστικό Σώμα, παρουσία του Αντιδημάρχου Λακρού Αλέξανδρου και του Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Σειρά Εμμανουήλ, διαπιστώθηκε η έλλειψη πυροσβεστικών φωλιών και ταμπελών “έξοδος κινδύνου”.
3.     Καθημερινά γίνεται χρήση του κλειστού γυμναστηρίου από μεγάλο αριθμό παιδιών, είτε είναι μέλη των συλλόγων “Ανθεμούς” – “Α.Ο.Γ. “ είτε όχι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη διατηρείται καθαρός ο χώρος. Ανάγκη καθαριότητας υπάρχει και στο χώρο των κερκίδων μετά από κάθε εντός έδρας αγώνα.
4.     Κρίνεται αναγκαία η προσθήκη δύο (2) πάγκων στους οποίους θα κάθονται οι αναπληρωματικοί κατά τη διάρκεια των αγώνων.
5.     Δεν έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο του εσωτερικού του γυμναστηρίου καθώς απέμειναν τα αποδυτήρια των διαιτητών.
6.     Έπειτα από συνεννόηση του Νομικού Προσώπου κυρίας Κυριακού Ιφιγένειας με τη διοίκηση του συλλόγου υπήρξε συμφωνία για την δωρεά δύο (2) στύλων προκειμένου να τοποθετηθούν δύο (2) σημαίες (της ελληνικής και του σήματος της Ανθεμούς) οι οποίοι δεν έχουν παραδοθεί ακόμα.
7.     Στάσιμο έχει παραμείνει το σχέδιο ανέγερσης σκέπαστρου στο χώρο των κερκίδων κάτι που οφείλεται στην καθυστέρηση εργασιών από την πλευρά της τεχνικής υπηρεσίας.
8.     Δεν είναι δυνατή η χρήση δύο (2) εστιών λόγω σκουριάς.
9.     Η φετινή αγωνιστική χρονιά αντιμετωπίζεται με οργάνωση και μεθοδικότητα από την τωρινή διοίκηση, η οποία είναι υποχρεωμένη να καλύψει τρέχοντες αλλά και προγενέστερες οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, τα λειτουργικά έξοδα ανέρχονται σε περισσότερα από δεκαοκτώ χιλιάδες (18.000) ευρώ, ποσό που είναι αδύνατον να συγκεντρωθεί δεδομένης της γενικότερης οικονομικής κατάστασης. Δεδομένων των συνθηκών, κρίνεται απαραίτητη η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ προκειμένου να στηριχθεί έμπρακτα η φιλότιμη συνολική προσπάθεια.
     Παρακαλούμε όπως διευθετήσετε τα προαναφερθέντα προβλήματα.

                                                                                                ΤΟ     ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                                    ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΝΘΕΜΟΥΣ”
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μερικά πράγματα μπορούμε να τα φροντίζουμε από μόνοι μας. Είτε είμαστε αθλητές είτε επισκέπτες είτε φίλαθλοι.
Όπως:
Να μην πετάμε καταγής τίποτα, Υπάρχουν δοχεία για τα χαρτιά, τα πλαστικά, τα αλουμινόκουτα κλπ.  
Να παρακολουθούμε την ομάδα όσοι περισσότεροι μπορούμε και αν ενισχύουμε την ομάδα ηθικά - βεβαίως, βεβαιως - αλλά και οικονομικά έτσι ώστε να βγαίνουν τουλάχισοτν τα έξοδα της διαιτησίας που είναι "αρμυρά"
Και καλό είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον κλειστό που υπάρχει οι θεριακλήδες να μην καπνίζουν. Είναι απαράδεκτο να βλέπεις παράγοντες ακόμα και αθλητές να καπνίζουν στους χώρους αυτούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: