Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

"Ξαναγύρισε το χαμόγελο στα χείλη του Ελληνικού Λαού"

Δήλωση του ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφίου βουλευτή Ν. Χαλκιδικής.

Στις 25/1 ξαναγύρισε το χαμόγελο στα χείλη του ελληνικού λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ανοίγει ο δρόμος, για να τεθεί η χώρα σε τροχιά προοδευτικών εξελίξεων. Η πρόκληση είναι ιστορική. Χωρίς προηγούμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει στις πλάτες του τις ελπίδες μιας κατεστραμμένης κοινωνίας. Πρέπει να πετύχει και θα πετύχει. 
Η Χαλκιδική ανέδειξε πρώτο Κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, χάρις στις προσπάθειες των υποψηφίων, των μελών και των φίλων του. Αποτέλεσμα, που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Χαλκιδικής, δώσανε με τη ψήφο τους μεγάλη ώθηση σ αυτή τη λαμπρή νίκη. 

Στον αγώνα αυτόν συμμετείχα ως υποψήφιος βουλευτής του ψηφοδελτίου του Ν. Χαλκιδικής. Αγωνίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις- σε μια βραχεία προεκλογική περίοδο-για το καλύτερο συλλογικό αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω, πως η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο, ανεξαρτήτως της σειράς κατάταξης, συνέβαλλε στην γενικότερη παρουσία του Κόμματος, στην προώθηση των συνεδριακών προγραμματικών του θέσεων, στην προώθηση των θέσεων του οι οποίες αναφέρονται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο.

Να ευχαριστήσω όλους όσους, με όποιο τρόπο στήριξαν την συλλογική μας προσπάθεια. Όλους όσους θεώρησαν, ότι μπορώ να τους εκπροσωπήσω και με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους. Με σεβασμό σε όλους όσους, με τα δικά τους κριτήρια επέλεξαν τους υπόλοιπους συνυποψήφιους. Σήμερα παίρνομαι μια βαθιά ανάσα ξεκούρασης και με την ανάταση που μας δίνει το νικηφόρο αποτέλεσμα, συνεχίζουμε τον δύσκολο, αλλά μοναδικό δρόμο. Τον δρόμο της υλοποίησης των στόχων μας. Εδώ έχουν θέση όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως της εκλογικής τους προτίμησης. Ο αγώνας τώρα αρχίζει!

Πολύγυρος 26/1/2015

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το σωστό:παίρνουμε μια βαθ....

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό: ο αγώνας τώρα αρχίζει ή αλλιως τώρα θα φανεί πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος