Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους του ΥΠΑΑΤ!




Δήλωση του Τάσου Κανταρά μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου Αγροτικής Πολιτικής


Φτάσαμε στο παρά πέντε, λίγες μέρες πριν τις εκλογές και η απερχόμενη μνημονιακή κυβέρνηση σκέφτηκε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια εξαπάτησης του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου! Τζογάρει στον προεκλογικό στίβο, το 40% των πληρωμών της εξισωτικής αποζημίωσης με την μορφή προκαταβολής,  χωρίς να έχει λύσει τα προβλήματα που μέχρι τώρα εμπόδιζαν την καταβολή τους. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την κατανομή των βοσκοτόπων και τα οποία ως γνωστόν δημιουργήθηκαν από την αλλοπρόσαλλη πολιτική των κυβερνήσεων, οι οποίες είχαν την ευθύνη της χώρας μέχρι σήμερα. Προκλητικά υπόσχεται μάλιστα, πως οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, θα λυθούν στο τέλος Ιανουαρίου! Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη!
Βιώνουμε ξανά την εποχή των Μαυρογιαλούρων. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν πρέπει να τσιμπήσουν στα ανεύθυνα προεκλογικά δολώματα. Είναι τα ίδια δολώματα, που έφεραν την πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα, είναι οι ίδιες πολιτικές που κατεδάφισαν τον πρωτογενή τομέα στα επίπεδα του 3% του ΑΕΠ!
Μια επιλογή έμεινε για τους ανθρώπους του μόχθου. Να στείλουν τώρα στα αζήτητα της ιστορίας, τους εναπομείναντες Μαυρογιαλούρους.  Να ανοίξουν με την ψήφο τους,το δρόμο της ελπίδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: