Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησε η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πολυγύρου

            Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων από το κονδύλιο των 5.000.000 ευρώ, που διεκδίκησε και πέτυχε ο Δήμος Πολυγύρου μέσα από το πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων και τη δράση «Βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών Δήμου Πολυγύρου».
Το έργο προβλέπει ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρομήσεις, κρασπεδώσεις στις περιοχές: Καλυβών, όπου τα έργα εκτελούνται ήδη από σήμερα, Πολυγύρου, Γαλάτιστας, Παλαιόχωρας, Βάβδου, Βραστών, Κελλιού, Κρήμνης, Μεταμόρφωσης, Ολύνθου, Ριζών, Σανών, Ταξιάρχη και Ψακουδίων.
            «Η υλοποίηση του έργου θα δημιουργήσει ασφαλείς όρους κυκλοφορίας και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη  των περιοχών αυτών» τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, προσθέτοντας ότι μέσα στο Απρίλιο αναμένεται η δημοπράτηση, επίσης μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, έργων 10 επιπλέον εκατομμυρίων ευρώ με στόχο την αναβάθμιση του αστικού δικτύου και την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων. Προβλέπονται σημάνσεις οδών, δημιουργία πεζοδρομήσεων, βελτίωση βασικών υποδομών και ανάδειξη τοπικών ιδιαιτεροτήτων οικισμών του Δήμου Πολυγύρου.

Από το Γραφείο Τύπου

του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :