Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ένα ....στεφάνι με 4 γκολ επί του Αρη Παλαιοχωρίου κατέθεσε χθες ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ στον νιόσκαφτο τάφο, του παλαίμαχου του παίκτη και προπονητή, Νικήτα Κανταρά

Πραγματικός οδοστρωτήρας ήταν η Ανθεμούς (σσ χθες) καθώς διέσυρε με 4-1 το Παλαιοχώρι!!



Οι γηπεδούχοι,παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο,δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις!!Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ανθεμούς Νικήτα Κανταρά!!
Όσον αφορά το παιχνίδι,οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά,με σκοπό να τελειώσουν το παιχνίδι όσο το δυνατό πιο γρήγορα και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους!!Μόλις στο 8' μετά από σέντρα-σουτ του Άκη η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ!!

!Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει το γρήγορο δεύτερο γκολ!!Απ'το 25' και μετά,η ομάδα του Παλαιοχωρίου, ξεπερνώντας το σοκ του γρήγορου γκολ,και αφού στάθηκε τυχερή που δεν δέχτηκε δεύτερο,ανέβασε την απόδοσή της,προσπαθώντας να γίνει επικίνδυνη!!Στο 30' μάλιστα,ο Σεβαστάς απέκρουσε τετ α τετ των φιλοξενουμένων,στη μοναδική τους φάση στο πρώτο ημίχρονο!!Με το εύθραυστο αυτό σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά,και με ωραίους συνδυασμούς δημιουργούσαν ευκαιρίες!!Πολύ νωρίς,μετά από ωραία κάθετη του Γιακούζα,ο Κων/νος Σιμώνης,αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ,από πλάγια πλάσαρε άουτ σε κενή εστία χάνοντας σίγουρο γκολ!!
Ένα λεπτό σιγή στη μνήμη του Νικήτα



Αυτοί δεν φοβήθηκαν το ψιλόβροχο

Μετά από λίγα λεπτά επανόρθωσε,καθώς μετά από ωραία κάθετη του Άκη,πήρε την κόντρα από τον αντίπαλο γκολκίπερ πλασάροντας σωστά αυτή τη φορά και κάνοντας το 2-0!!Η ομάδα του Άρη είχε ευκαιρία να μειώσει στο σκορ αλλά και πάλι ο Σεβαστάς είπε "όχι" σε τετ α τετ,κρατώντας ανέπαφη την εστία του!!Στο 60' μετά από δυνατό σουτ του Γιακούζα,ο γκολκίπερ απέκρουσε αλλά ο Άκης ήταν στη σώστή θέση για να κάνει το 3-0 από κοντά!!Αξίζει να σημειωθεί ότι το μας διακόπηκε για 5',καθώς υπήρχε πολύ ομίχλη,κάνοντας δύσκολη την ορατότητα!!Το ματς συνεχίστηκε ενώ το τοπίο δεν είχε καθαρίσει τελείως.
Αυτοί το φοβήθηκαν το ψιλόβροχο

Ούτε  τα κοριτσόπουλα φοβήθηκαν. Ας είναι καλά οι ομπρέλες

Σε μία ανύποπτη φάση.αρκετά μακριά από την περιοχή,οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με μακρινό σουτ που ξεγέλασε το Σεβαστά,ο οποίος δεν είχε καλή ορατότητα!!Στην αμέσως επόμενη φάση,μετά από γρήγορα εκτελεσμένο αράουτ του Ραφαήλ,ο Κων/νος Σιμώνης έκανε ωραία κούρσα,μπήκε στην περιοχή,πάσαρε σωστά στον επερχόμενο συνονόματό του Σουάνη ο οποίος πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 4-1!!
Και αυτοί δεν φοβήθηκαν. Τους ζέσταναν τα γκολ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήταν και πάλι εκεί παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες!!Την ερχόμενη αγωνιστική η Ανθεμούς αγωνίζεται εκτός έδρας στο γήπεδο της Κρήμνης,κόντρα στην τοπική ομάδα,με μοναδικό στόχο τη νίκη!! ΑΙΝΤΕ ΑΝΘΕΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Η 11άδα: Ν. Σεβαστάς, Α. Μπουσνάκης, Γ. Τζεφ (60' Μ. Τσιόκανος), Θ. Πλάτσκος, Α. Δαιμόνης, Μ. Σιμώνης, Β. Βλάχος (65' Ρ. Λιάρος), Π. Κουτζιαρής Γιακούζα, Κ. Σουάνης, Α. Σακελλάρης (75' Γ. Τζεφ τζούνιορ), Κ. Σιμώνης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
1)Τα κείμενα από  τον ιστότοπο του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ
2) Οι φωτογραφίες δικές μας
3) Καλά θα κάνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές να πειθαρχούν στις αποφάσεις των διαιτητών και να μην "κρεμάνε" την ομάδα. Γιατί μια κίτρινη κάρτα όταν έχεις βάλει 4 γκολ και θέλει μερικά λεπτά να τελειώσει το ματς δεν στοιχίζουν, στοιχίζουν όμως σε προσεχή ματς.
Αλλά όταν τέτοιες ενέργειες γίνονται και από "μεγάλους" ποδοσφαιριστές τι να πούμε;;;;
4) Και καλά είναι κάποιοι πατεράδες που βάζουν στοιχήματα με τα παιδιά τους αν θα βάλουν γκολ να τα δίνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: