Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Στο Επικρατείας επίσης ο προπονητής μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος - Υποψήφιος στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία, θα είναι ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Υπάρχει μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Για πρώτη φορά δίνουν τη μάχη ως υποψήφιοι του Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές το 43% των υποψηφίων.
Οι γυναίκες υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά μας ανέρχονται στο 35% του συνόλου.
Από άποψη φυσικής ηλικίας:
  • Από 25 έως 39 χρονών είναι το 34,3%.
  • Από 40 έως 49 χρονών είναι το 18,3%.
  • Από 50 έως 59 χρονών είναι το 34,8% και
  • από 60 έως 69 χρονών είναι το 12,4%.
Τους υποψηφίους που θα κατέβουν στις εκλογές με το ΚΚΕ παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.
Η Αλέκα Παπαρήγα, η μακροβιότερη γενική γραμματέας του ΚΚΕ, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος. Στη λίστα Επικρατείας του ΚΚΕ συμμετέχουν επίσης ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος.

Ο γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία.

Στη Β' Αθηνας θα είναι επίσης υποψήφιος, μεταξύ άλλων, ο μουσικοσυνθέτης Ανδρουλιδάκης Μανώλης και στην Α' Αθήνας η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη.

Τα ψηφοδέλτια τα απαρτίζουν, όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, καθηγητές, δάσκαλοι, αλλά και επιστήμονες, γιατροί, από το χώρο της δημοσιογραφίας και πολιτισμού. Παρών στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ ήταν και ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός.

«Υπάρχει ανανέωση», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και ανέφερε ότι οι γυναίκες αποτελούν το 35% του συνόλου και οι ηλικίες από από 25-39 είναι το 34,4%.

«Ευχόμαστε καλή δύναμη. Για μία χρονιά γεμάτη νέες αγωνιστικές περγαμηνές. Για τη συνεπή δράση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού μας. Στο πρόσωπο της μοναδικής δύναμης που θα είναι στις επάλξεις και μέσα στη Βουλή και παντού. Όχι απλά να συμμετέχει στη μοιρασιά κάποιων ψίχουλων ελεημοσύνης», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής απαρτίζουν:
Ζαφειριάδου Μαρία, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
Μαυρομάτης Χαράλαμπος, συνταξιούχος
Μωυσιάδου Χριστίνα, ιδιωτική υπάλληλος
Τσακίρογλου Γιώργος, αγρότης, μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ
Χριστιάνου Αγγελική, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: