Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αϊ σιχτίρ

Δεν μπόρεσαν να το χωνέψουν οι ευρωπαίες εταίρες, sorry, οι ευρωπαίοι εταίροι πως εδώ και 5 μήνες ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ελληνικός λαός αποφάσισε πως πρέπει να τον κυβερνήσει μια άλλη κυβέρνηση.
 Μια κυβέρνηση που πρώτα νοιάζεται για την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και όχι για τους λίγους.
 Και από το ίδιο βράδυ των εκλογών κάνουν ότι μπορούν, «με νύχια και με δόντια» να γκρεμίσουν την κυβέρνηση που αντιστέκεται στις ανομολόγητες ορέξεις τους.
Να γκρεμίσουν μια κυβέρνηση που αντιστέκεται όσο μπορεί στις εξωφρενικές απαιτήσεις τους. Και κάθε φορά που κουβεντιάζουν στα … κολαστήρια των Βρυξελλών, και στα … στρατόπεδα του Άουσβιτς , του Μαουτχάουζεν και του Μπίρκεναου βάζουν ακόμα απεχθέστερους όρους για να αναγκάσουν την κυβέρνηση να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.
Δεν μπόρεσαν να χωνέψουν πως οι Έλληνες ψήφισαν μια κυβέρνηση που δεν κατεβάζει τα …βράκια της με το πρώτο νεύμα τους όπως έκανε η Σαμαροβενιζελική κυβέρνηση, που δεν δέχεται να την βιάζουν, που δεν δέχεται να την διαφεντεύουν τα τρωκτικά του Δ.Ν.Τ. και του Ε.Κ.Τ.
Θέλουν να υποτάξουν στις ορέξεις τους τον περήφανο Ελληνικό λαό.
Μας απειλούν με το grexit.
Μα ποιος θα χάσει απ’ αυτό;
Αυτοί οι ίδιοι.
Ο Ελληνικός λαός που τόσο χαμηλά το ρίξανε με τη σύμφωνη γνώμη των Σαμαροβενιζέληδων- γι αυτό και ο λαός στις τελευταίες εκλογές τους έστειλε στο …διάολο- το μόνο που έχει να χάσει  είναι , όπως λέει ο ποιητής «τις αλυσίδες» του.
Στην πραγματικότητα δεν θέλουν τον grexit. Το ξέρουν πως μόνο αυτοί έχουν να χάσουν και γι αυτό μας εκβιάζουν . Για να κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα
Και το χειρότερο είναι ότι σ’ αυτό βρίσκουν συμμάχους και Ελληνικά κόμματα και Έλληνες πολιτικούς -  χάσανε βλέπεις την κουτάλα- που θυσιάζουν στα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
Και δυστυχώς η κυβέρνηση  δεν προσπαθεί να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό τι σημαίνει greχιτ, τα υπέρ και τα κατά μιας αποχώρησης από το ευρώ.
Δεν ανησυχούν για grexit αλλά για brexit


Δεν υπάρχουν σχόλια: