Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Le Théâtre de l'Absurde" (*)

Ενορχηστρωμένη επίθεση χθες εναντίον του Τσίπρα για την προταθείσα και ψηφισθείσα πρόταση για δημοψήφισμα από τους ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ.
Τρεις σε μια φωνή. Όπως λέμε ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
Κατά σύμπτωση(;) και οι τρείς πήγαν στας Ευρώπας και τα είπαν με τους εταίρους μας.
Αλλά απ΄ ότι φάνηκε   στη βουλή πήραν τις οδηγίες το πώς θα μεθοδεύουν από κοινού το γκρέμισμα της κυβέρνησης. Και όλως τυχαίως(;) και οι τρεις και οι περί αυτών διαστρέβλωναν συνέχεια την πρόταση που κατέβηκε για δημοψήφισμα.
Πουθενά η πρόταση δεν έλεγε:
 ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρώπη
ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ευρώ.
Η πρόταση, με δυο λέξεις, ήταν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση της Τρόικας
Επί 12 ώρες διαστρέβλωναν συνέχεια την αλήθεια προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τον λαό που τους έβλεπε και τους άκουγε στην ΤουΒου.
Τη λέξη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ την έκλιναν σαν καλοί μαθητές της Τρόικας σε όλες της πτώσεις της Γραμματικής. Ακόμα και την ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΟ της Λατινικής Γραμματικής .
Η κινδυνολογία σε όλο της το μεγαλείο. Και από κοντά με έμμεσο κυρίως τρόπο όλα τα συστημικά ΜΜΕ- ηλεκτρονικά και έντυπα- να αναπαράγουν αυτήν την κινδυνολογία.
Από θεατρινισμούς δε άλλο πράγμα. Ο Σαμαράς ξεπέρασε όλους τους ηθοποιούς της πάλαι πότε καλής επιθεώρησης,  και ο Βενιζέλος σε μονόλογο τραγωδό ηθοποιό – δεν αναφέρουμε καμία γιατί θα είναι προσβολή σ΄αυτές- ολοφύρετο  για την «ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΕΙΑ» που χάνεται
Και ο Θεοδωράκης παρά λίγο να μας κάνει να ψάξουμε να βρούμε τα βιβλιάρια ενσήμων μας για να δούμε ποιος δούλεψε στη ζωή του περισσότερο.
Δεν ξέρω τι γίνετε στα άλλα ΚΟΙνοβούλια – παρά λίγο το ΚΟΙ να το γράψω με ΚΥ- αλλά στο δικό μας οι βουλευτές με προεξάρχουσα την πρόεδρο, μπορεί να  σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου από τις κοτσάνες που λένε μερικές(;) φορές, δεν σε αφήνουν να πλήξεις.
Τελικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόταση ψηφίστηκε από 178 βουλευτές.
Η Πρόεδρος της Βουλής την πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναμένεται η υπογραφή του διατάγματος.

Σε λίγο θα επισκεφτεί και ο Σαμαράς  τον ΠτΔ, προφανώς να τον πείσει να μην υπογράψει το διάταγμα. Εδώ έγινε ο Βενιζέλος Οικονομολόγος, να μη γίνει και ο Σαμαράς Συνταγματολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: