Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η παιδική χορωδία Γαλάτιστας σε τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Για μια ακόμα φορά μας ξάφνιασε η Παιδική Χορωδία της Γαλάτιστας. Μας γύρισε,χθες, δεκάδες χρόνια  πίσω ερμηνεύοντας  τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. (με νεώτερη ανάρτηση μας θα τα παρουσιάσουμε)
Το ξάφνιασμα μας όμως ήταν τριπλό μια παρακολουθήσαμε , εκτός από την χορωδία, ζωγραφιές και κατασκευές των μαθητών του σχολείου  
και χορούς μπαλέτου(;)


Και ο εσωτερικός χώρος  του σχολείου ήταν γεμάτος από έργα-ζωγραφιές και κατασκευές των μαθητών που κυριολεκτικά σε μάγευαν με τον ...χρωστήρα τους αλλά και με την φαντασία τους (θα τις αναρτήσουμε αργότερα σε βιντεάκι)



Αν και δεν είμαστε γνώστες της εν γένει ζωγραφικής, περισσότερο δε της ....μοντέρνας θα σταθούμε στα όσα ζωγραφίζει(;) ένας μικρός μαθητής του χωριού μας, Τον βρίσκουμε στο FB με  το όνομα "πανος καπα"(https://www.facebook.com/tsitsikapanagioth?fref=ts )
Τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να χάνονται. Πρέπει να ανοίξει τις μικρές φτερούγες του και σαν άλλος Ίκαρος να πετάξει στον ουρανό του, αλλά με προσοχή και όχι όπως ο μυθικός μας Ίκαρος που έλιωσε το κερί που είχε κολλήσει στα φτερά του και έπεσε



Δεν υπάρχουν σχόλια: