Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γαλάτιστα: Ο φτωχός συγγενής, και στα πολιτιστικά, του Δήμου Πολυγύρου



Με μια γιορτή "ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΊΑΣ"  (4-5-6 Σεπτέμβρη) θα μας ξεγελάσει  και φέτος ο ΔΗΜΟΣ Πολυγύρου. Και πολύ εύστοχα από την πρώτη μέρα,  με σκωπτικό πνεύμα, οι Γαλατσιάνοι την βάφτισαν "ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ"

Και για να φανεί ότι μας κάνουν την ...τιμή για να μας εκπολιτίσουν καλύτερα στο πρόγραμμα του Δήμου και σε διαφορετική ενότητα γράφουν πως στις 5 του μήνα, θα μας έχουν ,έτσι αόριστα,  "Συναυλία με λαϊκή μουσική". Δηλαδή ό,τι μας κάτσει εκείνη την μέρα. "Φύγε κακό απ' τα μάτια μου", τη στιγμή που σε άλλα χωριά αλλά κυρίως στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στον Πολύγυρο και στους οικισμούς του,αναφέρονται και τα μουσικά σχήματα.
Τοποθετούν επίσης στο τριήμερο αυτό και την "ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ" που παρουσιάστηκε με επιτυχία στη ΧΑΝΘ το Μάιο. 
Φαγητό μαγειρεμένο έτοιμο στο πιάτο. Μια έκθεση που θα μπορούσε, μετά την ΧΑΝΘ να στηθεί ας πούμε  στο "πολιτιστικό κέντρο" για κάποιες μέρες για την δούνε όσοι δεν είχαν πάει και ήταν οι περισσότεροι,  στη ΧΑΝΘ.
Και σαν μην έφταναν αυτά  τα "ψιχία τῶν πιπτόντων ἀπὸ τῆς τραπέζης" του Δήμου Πολυγύρου, παρουσιάζουν και ως εκδήλωση ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, και το διήμερο της "ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ" . 
Αυτά ας τα βλέπουν αυτοί που θέλανε για Δήμαρχο τον "Γαλατσιάνο" -έτσι μας είχε πει ότι αισθάνεται στην προεκλογική ομιλία του- Ζωγράφο.
Και η ερώτηση είναι πως την δέχονται την υποβάθμιση της Γαλάτιστας οι Γαλατσιάνοι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι του Ζωγράφου, και πως τοποθετούνται, εν προκειμένω, στην πολιτιστική υποβάθμιση της Γαλάτιστας οι  Γαλατσιάνοι σύμβουλοι της Μειοψηφίας του Δήμου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσέλιγκα...ξέρεις κάτι.......για γιορτή προβατίνας ξεκίνησε και κάποιοι αντέδρασαν....
έτσι το γιορτάζουμε για όλα τετράποδα και τα δίποδα

Ανώνυμος είπε...

Τσέλιγκα...ξέρεις κάτι.......για γιορτή προβατίνας ξεκίνησε και κάποιοι αντέδρασαν....
έτσι το γιορτάζουμε για όλα τετράποδα και τα δίποδα

Ανώνυμος είπε...

Γαλατσιανοι είστε μονο για τις προβατινες.Για ποιον πολιτισμο μιλαται οεο

Ανώνυμος είπε...

Με διαφορά η χειρότερη και πιο παραμελημένη κωμόπολη της Χαλκιδικής

Ανώνυμος είπε...

11.50 έχεις δίκιο. Αλλά καλά να πάθουμε δεν θέλαμε Γαλατσιάνο δήμαρχο
10.50 εσύ από ποιο σκατοχώρι είσαι να κάνουμε σύγκριση.όσο για τις προβατίνες εμείς στο κάθε σπίτι είχαμε μερικές για να τρέφουμαι τις οικογένεις μας ενώ εσύ ακόμα και σήμερα τις έχετε για να τα σεξουαλικά σας αποθημένα