Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ο σκοπός της χθεσινής συνάντησης των συλλόγων γονέων σχολικών μονάδων Γαλάτιστας

Αναφερθήκαμε σε χθεσινή ανάρτησή μας στη σύσκεψη των συλλόγων γονέων των σχολικών μονάδων της Γαλάτιστας που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Ανθεμούντα.

Αναρτούμε σήμερα την περσινή εγκύκλιο του Δ/ντή της Β/θμίας εκπαίδευσης Χαλκιδικής σχετικά με την "εγγραφή μαθητών στις σχολικές μονάδες της Β/θμίας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής", που ισχύει και τώρα για να την έχουν υπόψη τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι, και που αναφέρετε ειδικά και στο Γυμνάσιο και στις Λυκειακές τάξεις της Γαλάτιστας. Πρέπει να παρατηρήσουμε πως, εκ του αποτελέσματος,  είδαμε να καταστρατηγείται αυτή η εγκύκλιο με παραθυράκια.
Δεν ξέρουμε αν έχει τροποποιηθεί αλλά αν ισχύει στο μέτρο του δυνατού- δεν παραγνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δυσκολίες στην εφαρμογή του-να εφαρμοστεί.


Αναρτούμε "συμπυκνωμένα" τους σκοπούς της χθεσινής σύσκεψης. Από ότι πληροφορηθήκαμε μπορεί να την βρει κανείς σε καταστήματα της Γαλάτιστας και να τους υπογράψει αν θέλει. Αποφασίστηκε επίσης  την Κυριακή , μέρα του δημοψηφίσματος μέλη των συλλόγων να βρίσκονται στο σχολείο που γίνεται η ψηφοφορία για να υπογράψει όποιος θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: