Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Προδομένος λαός

Ρίχνοντας μια ματιά τα δυο μνημόνια.δηλαδή το πρώτο για το οποίο έγινε το δημοψήφισμα και το καινούργιο που συζητάνε βλέπουμε πως το πρώτο είναι ....αγγελούδι μπροστά στο δεύτερο με το οποίο μας παίρνουν "και τα αυγά και τα πασχάλια" εκτός αν προτιμάτε τα σώβρακα.
Οι τελευταίες κωλοτούμπες του Τσίπρα ξεπέρασαν και τα τσαλίμια του Μελισσανίδη. Εκτός αν τόσο πολύ στραβώσει το πράγμα, θα υπογράψει και με τα χέρια και με τα πόδια ότι του δώσουν.
Θα τα περάσει όταν  τα φέρει για επικύρωση στη Βουλή με τα ποτάμια, τα... ρυάκια , τους Τσεκουράτους και τους Μπουμπούκους.
Τα κάνει ανασχηματισμό και θα διώξει του υπουργούς που ψήφισαν ΠΑΡΟΝ.
Θα θέσει εκτός συνασπισμού τους διαφωνούντες.
Θα προκηρύξει εκλογές για να έχουμε λίστα.
Αν δεν υπάρχουν σε εκλόγιμες θέσεις από τις διαφονούσες συνιστώσες και τις πλατφόρμες , το πιθανό είναι να κάνουν δικό τους συνδυασμό.
Από τις εκλογές δεν θα προκύψει αυτοδύναμο κόμμα.
Τα ΜΜΕ θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να μην μπουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ.
Η Χρυσή Αυγή θα κρατήσει την δύναμη της.
Και επειδή ΔΕΝ  θα είναι δυνατόν να σχηματιστεί κυβέρνηση με πρωθυπουργό κοινοβουλευτικό θα φωνάξουν έναν καινούργιο ΠΑΠΑΔΗΜΟ και θα κάνει πάλι κυβέρνηση ειδικού σκοπού.
Αυτή η Κυβέρνηση ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ είναι ενδεχόμενο - δεν ξέρω αυτή την ώρα αν υπάρχει συμφωνία- να μας προκύψει και τώρα για να υπογράψει το νέο επαχθέστατο μνημόνιο
Πάντως ένα είναι πλέον γεγονός Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , δυστυχώς για τον λαό θα γίνει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Δυστυχώς κύριε Τσίπρα είστε χειρότερος ακόμα και από τον ΓΑΜΑ ΑΛΦΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Προδώσατε 3,5 εκατ. ανθρώπους για μια καρέκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: