Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Επίσχεση εργασίας στο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ Α.Π.Π.
Γ’ Σεπτεμβρίου 48β – ΑΘΗΝΑ
Τηλ. και Fax: 210-82 22426, 6937574360
Αθήνα 18/3/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από αύριο 19 Μαρτίου 2015 οι εργαζόμενοι του ιδρύματος Παιδική στέγη προχωρούν σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους (σας έχουμε ενημερώσει από 12/3/2015).
Το Δ.Σ. του σωματείου μας και οι εργαζόμενοι αύριο στις 10π.μ. θα βρίσκονται στο υπουργείο εργασίας για να συναντηθούν μαζί σας, απαιτώντας τη λήψη μέτρων, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους καθώς και μέτρα για την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος «Παιδική Στέγη», δεδομένου ότι από αύριο οι 400 οικογένειες που καλύπτονται και από τους παιδικούς σταθμούς δε μπορούν να καλύψουν πλέων τις ανάγκες των παιδιών τους.
Για να δοθεί οριστικά τέλος στην αγωνία των εργαζομένων για τις ανάγκες της καθημερινής επιβίωσης. Να διασφαλιστούν τα μισθολογικά και εργασιακά τους δικαιώματα. Να σεβαστεί το ίδρυμα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και να εφαρμόσει την εργασιακή νομοθεσία. Να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του ιδρύματος για να μπορέσει να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, ώστε να επανέλθει η καθημερινότητα τους στην κανονικότητα.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: