Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

To πρόγραμμα του web radio του ΠΑΜΕ για το Σαββατοκύριακο

Την ώρα που θα κάνουμε τις ....βόλτες μας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ας κάνουμε και μια σύνδεση με το Ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ 

ΣΑΒΒΑΤΟ

11:00 «Οι αγώνες στο επίκεντρο» με καλεσμένους, τον Θανάση Ευαγγελάκη Α’ Γραμματέα της ΠΕΜΕΝ και τον Πέτρο Καραλιώκη μέλος της Επιτροπής Αγώνα στην ΑΕΝ Ασπροπύργου.

18:00 Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

19:00 Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ


ΚΥΡΙΑΚΗ

18:00 Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)
19:00 «Metal is coming»

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, να συμβάλουν στην λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού, στέλνοντας τις προτάσεις, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις τους στο mail: webradio@pamehellas.gr.

Επίσης το Σάββατο, 14 Μάρτη, το ΠΑΜΕ θα φιλοξενήσει στα γραφεία του Συνάντηση Συνδικαλιστικών Οργανώσεων από την Ευρώπη του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών.
Η συνάντηση θα έχει στόχο την ανταλλαγή πείρας, πληροφοριών και την καλύτερη επαφή των αγωνιστικών συνδικάτων της Ευρώπης για την ανάπτυξη Αλληλεγγύης και κοινής δράσης σε έναν κλάδο στρατηγικής σημασίας, με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους όπου κυριαρχούν οι πολυεθνικές και εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα για την πλειοψηφία των εργαζομένων. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις από την Ισπανία, την Ιταλία και την Κύπρο.
Την Συνάντηση θα ακολουθήσει εκδήλωση του Συνδικάτου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής, με την παρουσία των αντιπροσώπων των διεθνών οργανώσεων στις 6 το απόγευμα στην Αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων με θέμα:

«Οι εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες ενάντια στις πολυεθνικές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: