Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η "ΝΕΟΛΑΙΑ" Γαλάτιστας καλεί τα μέλη της σε Συνέλευση

 Με ανάρτηση  στον ιστότοπό της η "ΝΕΟΛΑΙΑ" Γαλάτιστας καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε συνέλευση την ΜΕΓΑΛΗ Τετάρτη 8/4, στις 7 το βράδυ στο Δημαρχείο Ανθεμούντα για ανταλλαγή απόψεων.


 Ήρθε η ώρα να μαζευτούμε, μετά από καιρό, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου για να συζητήσουμε κάποια θέματα που σκέφτηκαν ενδεικτικά τα μέλη του ΔΣ και περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας για νέες ιδέες και απόψεις.
Ενδεικτική θεματολογία συνέλευσης:
1.Προβολή ταινιών στη βιβλιοθήκη και εθελοντές για τις ώρες λειτουργίας της 
2.Ημερίδα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
3. 2η Περιπατητική βόλτα
4.Αθλητική παιδική

Τα μέλη του Δ.Σ θα προτείνουν κι άλλα θέματα προς συζήτηση κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αλλά χρειάζονται και τη δική σας βοήθεια για πιο παραγωγικές και δημιουργικές δράσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εμείς προτείνουμε να εντάξουν στη θεματολογία τους  και ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ημερίδες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες που  σιγά σιγά θα μας πνίξουν όλους. (Έχουμε κάνει αρκετές αναρτήσεις σχετικά με τη μάστιγα αυτή. Κάνοντας ΚΛΙΚ στην ετικέτα "ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ" μπορείτε να διαβάσετε σχετικά θέματα) 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την σημείωσή σας θα ήθελα να ενημερώσω πως κινήσεις για διαλέξεις και ημερίδες με θέμα τις εξαρτησιογόνες ουσίες έχουν γίνει αλλά μας ενημέρωσαν πως δεν μπορόυν να παρουσιαστούν σε ανοιχτή ομιλία. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώσουν οργανισμούς όπως η "ΠΝΟΗ" που θα τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η μόνη ανοιχτή ομιλία που μπορούσε να γίνει σχετικά με την εξαρτηση και τον εθισμό, και έγινε, ήταν αυτή του Internet και της τεχνολογιας.
Σακελλάρης Άκης