Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ούτε η ΕΛΠΙΔΑ Βραστών μπόρεσε να κόψει τις ΕΛΠΙΔΕΣ του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ για την κατάκτηση του τίτλου

Η Ανθεμούς επιβεβαίωσε τον κανόνα να μην "σκοτώνει" καμία ομάδα εντός έδρας,φέρνοντας το συγκεκριμένο σκορ (2-0) για 4η φορά φέτος (και 5η συνολικά) κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται από τη μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα!!
Το αποτέλεσμα βέβαια είναι πέρα για πέρα δίκαιο,μια και η Ανθεμούς δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα,προσπαθώντας να ανοίξει το σκορ απ το 1ο λεπτό!
Η κάκιστη όμως κατάσταση του αγωνιστικού χώρου,πέρα από τους κινδύνους για τραυματισμούς που ελοχεύει,σταμάτησε πολλές φορές (για άλλον έναν εντός έδρας αγώνα) τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας!
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τον Κωνσταντίνο Σιμώνη με σουτ να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια,ενώ στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Σουάνης σούταρε άουτ από πλάγια θέση μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια!
Στο 30' ο Μανώλης Σιμώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι,ενώ τη σκυτάλη στις χαμένες ευκαιρίες πήρε ο Γιάννης Τζεφ ο οποίος από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα στα πλαϊνά δίχτυα!Την τελευταία καλή ευκαιρία για το 1ο ημίχρονο την είχε ο Κ. Σιμώνης που με το δυνατό σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να περνά μόλις άουτ!Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου,σε συνδυασμό με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες,ήταν λογικό να επιφέρουν περισσότερο άγχος στους παίκτες μας!
Κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε τόσο πολύ,μια και στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας είχε πιο καθαρό μυαλό,πιο ορθολογικές επιθέσεις και περισσότερο υπομονή!
Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν βέβαια,αλλά η πίστη συνέχισε να υπάρχει!Ο Γ. Τζεφ ξανασημάδεψε από πλάγια θέση την έξω πλευρά των διχτυών,ενώ ο Α. Δαιμόνης με απευθείας βολέ πριν χτυπήσει η μπάλα στο έδαφος την έστειλε μόλις άουτ!
Στο 65' ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτυ σε παράβαση που έγινε στον Κόκκινο μετά από διείσδυσή του!Στο 76' όμως μετά από πάσα του Γ. Τζεφ ο Κ. Σουάνης πήρε την μπάλα προλαβαίνοντας τον αμυντικό με τον τελευταίο να τον ανατρέπει πεντακάθαρα και το ρέφερι να υποδεικνύει το πέναλτυ!
Ο αρχηγός Μ. Σιμώνης είχε την απαραίτητη ψυχραιμία πλασάροντας εύστοχα,ανοίγοντας το σκορ,διώχνοντας έτσι το άγχος απ'την ομάδα!
Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για τους γηπεδούχους,που διαχειρίστηκαν σωστά τα εναπομείναντα λεπτά!
Στο 92' μάλιστα σε μία αντεπίθεση και μετά από πολύ καλή κάθετη του Θοδωρή Κουτζιαφάρα,ο Κωνσταντίνος Σιμώνης πλάσαρε σωστά στο τετ α τετ,φτάνοντας τα 18 προσωπικά γκολ!
Με αυτή τη νίκη δεν άλλαξε κάτι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας,μια και οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες!Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Παλαιοχωρίου,όπου στοχεύει στη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του άλλου σπουδαίου αγώνα Μαρμαράς-Στάγειρα!Τέλος,να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κόσμο μας που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας και την στήριξε μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Η 11άδα: Θ. Πουρνάρης, Γ. Γιαλιάς (60' Α. Σακελλάρης), Μ. Τσιόκανος, Στ. Σκονδράνης, Α. Δαιμόνης, Μ. Σιμώνης, Β. Βλάχος (75' Θ. Κουτζιαφάρας), Τ. Χλιάπας (50' Π. Κουτζιαρής), Γ. Τζεφ, Κ. Σουάνης, Κ. Σιμώνης

Η βαθμολογία:

1. Αριστοτέλης Σταγείρων 47
2. Ανθεμούς Γαλάτιστας 46
3. Προποντίς Νέου Μαρμαρά 45
4. Τορωναίος Συκιάς 43
5. Χολομών Ρ/Π 41
6. Άρης Παλαιοχωρίου 38
7. Αστήρ Αγίου Νικολάου 37
.........................................................
teo

Δεν υπάρχουν σχόλια: