Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Δεν τα κατάφερε να πάρει το τρίποντο στη Συκιά ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ

Πέρα από την ατυχία του ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ είχε να αντιμετωπίσει καί το εχθρικό και υβριστικό περιβάλλον καί τους .., αόμματους και κουφούς διαιτητές

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ-ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 2-2
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 2ης θέσης,με την ομάδα μας να διατηρεί το προβάδισμα αλλά να χάνει την επαφή με την 1η θέση,μια και απέχει απ'τα Στάγειρα 4 βαθμούς πλέον!
Σ'ένα παιχνίδι με πολύ ένταση,το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση με βάση την εξέλιξή του!
Στα πρώτα λεπτά,η Ανθεμούς μπήκε πολύ δυνατά,ελέγχοντας το ρυθμό και προσπαθώντας να "σπάσει" τον ενθουσιασμό των αήττητων στην έδρα τους γηπεδούχων!
Οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν σωστά στην επίθεση,ενώ έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις!
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 15' με το σουτ του Κ. Σουάνη από ευνοϊκή θέση να περνά ψηλά άουτ,ενώ λίγο μετά το σουτ του Α. Μπουσνάκη κόντραρε στα σώματα!Στη συνέχεια,οι γηπεδούχοι άρχισαν να δημιουργούν ρήγματα με μεγάλες μπαλιές και απ'τα πλάγια,κάτι που αντιμετωπίστηκε με την μετατόπιση του Κ. Σουάνη απ'τα εξτρέμ στα μπακ!
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Ν. Σεβαστά και έτσι έληξε το ημίχρονο!
Στο δεύτερο μέρος,η κατάσταση δεν άλλαξε,με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων!Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και σε μία αντεπίθεση στο 55' ο Κ. Σουάνης κερδίζοντας τις κόντρες μέσα στην περιοχή βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ και με υποδειγματικό πλασάρισμα άνοιξε το σκορ!!
Οι παίκτες της Συκιάς δεν πτοήθηκαν,πολιορκώντας συνεχώς την εστία του Σεβαστά,ο οποίος σε 3 περιπτώσεις πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις!
Η πίεση ήταν αφόρητη,η ομάδα μας δεν μπορούσε να ελέγξει σε καμία περίπτωση το ρυθμό και να επιβάλλει το παιχνίδι της,με αποτέλεσμα να έρθει αυτό που φαινόταν από ώρα!Στο 82' και μετά από μακρινή σέντρα-σουτ απ'τα δεξιά,ο επιθετικός των γηπεδούχων προσπάθησε να σουτάρει από κοντά όμως έπιασε αέρα,κάτι που μπέρδεψε το Ν. Σεβαστά,με την μπάλα εν τέλει να καταλήγει στα δίχτυα!Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν λεπτό,επιδιώκοντας να κάνουν την ανατροπή,με τους παίκτες μας να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν!
Στο 89',σε μία απ'τις ελάχιστες επισκέψεις της Ανθεμούς στα αντίπαλα καρέ,ο Μ. Σιμώνης εκτέλεσε απευθείας το κερδισμένο φάουλ,η μπάλα διώχθηκε απ'τους αμυντικούς,στρώθηκε όμως ιδανικά και πάλι στον αρχηγό της ομάδας μας ο οποίος με μία πραγματικά απίστευτη βολίδα έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" και πάλι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού,κάνοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!
Όπως φάνηκε όμως,οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ του σκορ στα επόμενα λεπτά!
Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν για 3η φορά πέναλτι,αυτή τη φορά δικαιολογημένα (στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν υπήρξε απολύτως καμία παράβαση)!Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες,ήρθε το 2-2 στο 94',όταν μετά από σέντρα-σουτ οι γηπεδούχοι με κοντινή κεφαλιά έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια,με το διαιτητή της αναμέτρησης να λήγει το παιχνίδι κατευθείαν!
Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι η ομάδα μας (όπως και η διοίκηση και οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες) έχει πάρα πολλά παράπονα από τη φιλοξενία των γηπεδούχων καθώς και τη διαιτησία του κυρίου Οικονόμου,ο οποίος υπέπεσε σε πάρα πολλά παραπτώματα στον πειθαρχικό έλεγχο!Χαρακτηριστικά,ο διαιτητής "έκλεισε τα μάτια του" σε (χωρίς υπερβολή) 3 περιπτώσεις κόκκινης κάρτας για τους γηπεδούχους,όταν αυτοί χτύπησαν (εκτός φάσεις συνεχώς) τον Θ. Κουτζιαφάρα με την μπάλα στο πρόσωπο,τον Β. Βλάχο απ'το λαιμό,και τον Π. Κουτζιαρή τον οποίο έπιασαν απ'το λαιμό και έκαναν απόπειρα να τον γρονθοκοπήσουν!
Επίσης,καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της Συκιάς έβριζαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και τους φιλάθλους μας,με τους επόπτες και το διαιτητή να κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα!
Τέτοιες συμπεριφορές ασφαλώς και δεν έχουν θέση σε κανένα γήπεδο!
Η συγκεκριμένη έδρα (φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές) έχουν δημιουργήσει προβλήματα με τη φιλοξενία τους και σε άλλες ομάδες τη φετινή περίοδο,κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο απ'τις αρμόδιες αρχές,μια και φτάσαμε στο σημείο να τίθεται θέμα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών!
Πέρα απ'αυτό το θέμα,όλη η οικογένεια της Ανθεμούς θέλει να πει ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στους πάνω από 50 ηρωικούς φιλάθλους της,οι οποίοι ταξίδεψαν με το λεωφορείο καθώς και με δικά τους αμάξια,κάνοντας πάρα πολλά χιλιόμετρα για να είναι στο πλάι της ομάδας σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι!
Τέτοιες εικόνες δυναμώνουν και πεισμώνουν ακόμα περισσότερο την ομάδα μας προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο!Το ερχόμενο Σάββατο η Ανθεμούς στις 17:00 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κρήμνη με μοναδικό στόχο τη νίκη,κάτι που θα την διατηρήσει στη 2η θέση!Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα κάνει και πάλι αυτό που κάνει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου με αξιοθαύμαστη επιτυχία,να είναι στο πλάι της ομάδας!!
Η 11άδα: Ν.Σεβαστάς. Α. Μπουσνάκης (45' Π. Κουτζιαρής), Μ. Τσιόκανος (80' Χ. Τραϊανός), Α. Δαιμόνης, Στ. Κόκκινος, Μ. Σιμώνης, Θ. Κουτζιαφάρας, Β. Βλάχος, Κ. Σουάνης, Γ. Τζεφ, Κ. Σιμώνης (75' Τ. Χλιάπας)
Η βαθμολογία:
1. Στάγειρα 51
2. Ανθεμούς 47
3. Συκιά 47
4. Μαρμαράς 46
5. Παλιοχώρι 44
6. Αγ. Νικόλαος 43
7. Παλιόχωρα 41

Δεν υπάρχουν σχόλια: