Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ-Α.Ο.ΧΑΝΙΩΤΗΣ 1-0

Για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Χαλκιδικής  υποδέχτηκε χθες ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ, στο "ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ" τον Α.Ο.ΧΑΝΙΩΤΗΣ. (1-0)


Πολύ χαλαρά ξεκίνησε τον αγώνα με αποτέλεσμα στα πρώτα 10 λεπτά περίπου να μην έφτασε, εκτός από μερικές φορές, στη μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας . 



Σιγά σιγά απέκτησε αυτοπεποίθηση και άρχισε τις επιθέσεις με αποτέλεσμα στο 37ο λεπτό να έρθει η λύτρωση με το γκολ που πέτυχε ο Κρίστιαν που ήταν και το μοναδικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε έχασε άλλη μια μοναδική ευκαιρία στο 60ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα όταν δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΟΧανιώτης. 
 Πολύ σκληρό το παίξιμο των ποδοσφαιριστών του ΑΟΧανιώτης που με την ανοχή του διαιτητή αντί να κλωτσάνε την μπάλα κλωτσούσαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ. 


Όσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα  και μη μπορώντας να ισοφαρίσει ο ΑΟΧανιώτης έπαιζε, και με την πλήρη ανοχή του διαιτητή, συνέχεια αντιαθλητικά με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι παίκτες του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ, να εκνευριστούν, να αρχίσουν οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες


και να χάσει τον έλεγχο του παιγνιδιού και να μοιράζει κίτρινες κάρτες με το παραμικρό στον ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ και να αντικρίσει μεσα σε 1 λεπτό δεύτερη κίτρινη ο Τζεφ  





  Τελικά αποδείχτηκε πολύ λίγος στην πειθαρχία ο διαιτητής και ευτυχώς δεν έγινε ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστών του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ 


 Κλίνοντας αυτο το σημείωμα- σίγουρα θα διαβάσετε περισσότερα στον ιστότοπο του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ - να πούμε τα εξής:
1. Οι διαιτητές ας φροντίζουν να προστατεύουν τους αθλητές από το αντιαθλητικό παίξιμο. Στα δεκάδες χρόνια που παρακολουθούμε αγώνες υπήρχαν περιπτώσεις που χρειάστηκαν ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις. 
2. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να πειθαρχούν ακόμα και στην, πραγματικά, άδικη απόφαση του διαιτητή. Με τις διαμαρτυρίες η απόφαση δεν αλλάζει. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εκνευριστούν οι ίδιοι και με μαθηματική ακρίβεια να αντικρίσουν την κίτρινη ακόμα και την κόκκινη κάρτα και θα ζημιώσουν την ομάδα τους. 
3.Πότε δεν σταματάμε να παίζουμε αν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή.
4. Όσο για τους φιλάθλους το δείχνουν οι φωτογραφίες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: