Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

«Ζήτω η επιχειρηματικότητα!»

Με εκπροσώπους «νεοφυών επιχειρήσεων» συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας κατόπιν:
«(...) το εκκολαπτόμενο σύστημα νέας επιχειρηματικότητας χρειάζεται έμπρακτη υποστήριξη από την Πολιτεία. Χρειάζεται υποστήριξη στο επίπεδο της χρηματοδότησης. Χρειάζεται υποστήριξη κυρίως στο επίπεδο της μείωσης και των εργοδοτικών εισφορών, αλλά και της φορολογίας (...) Αποτελεί δέσμευση της ΝΔ η οριζόντια στήριξη της καινοτομίας και της νέας επιχειρηματικότητας». Ευκαιρία δεν χάνει η ΝΔ να τάξει νέες φοροαπαλλαγές και εισφοροαπαλλαγές, νέες επιδοτήσεις για το κεφάλαιο. Η δε τέτοια πρεμούρα της εντείνεται όσο βλέπει ότι έχει σκληρό αντίπαλο σε αυτά τα ζητήματα τον ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
Είναι υπεύθυνος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: lfdsloans@outlook.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.