Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Διοργάνωση σεμιναρίων πιστοποίησης παρόχων "πρώτων βοηθειών" στα γήπεδα από την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι έχει έρθει συμφωνία με εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών μέσα από τα οποία μπορούν να επιμορφώνονται, αλλά και – το σημαντικότερο - να λαμβάνουν πιστοποίηση,  αυτοί που θα υποδειχθούν από τα σωματεία. Με τον τρόπο αυτό, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά και νόμιμα σε κάθε τραυματισμό ποδοσφαιριστή, μέχρι τη μεταφορά αυτού στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

            Συγκεκριμένα η ένωση προτίθεται, να διοργανώσει σεμινάρια σε διάφορα κεντρικά σημεία της Χαλκιδικής, όπου θα προσέρχονται ανά 10 ή 12 σωματεία ( δυο άτομα από κάθε σωματείο 2 x 12 = 24 ) για την παρακολούθησή τους.
            Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν για τα δυο προτεινόμενα άτομα από το κάθε σωματείο και με το πέρας των σεμιναρίων, θα παρέχεται στους εκπαιδευόμενους πιστοποίηση «παρόχου πρώτων βοηθειών», που είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως.
            Για το λόγο αυτό, καλούμε όλα τα σωματεία – μέλη μας, να μας υποδείξουν δυο πρόσωπα ( το κάθε σωματείο ), τα οποία θα είναι είτε εντός είτε εκτός ομάδος και θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για λογαριασμό του σωματείου τους. Τα πρόσωπα αυτά που θα υποδειχθούν από τα σωματεία, θα πρέπει να διαμένουν κοντά στην έδρα ( γήπεδο ) του σωματείου που τους προτείνει και να είναι διαθέσιμοι να ασκούν τα καθήκοντα «παρόχου πρώτων βοηθειών» στους εντός έδρας αγώνες του σωματείου τους.
            ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, Η Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017 - 2018, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ «ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ», ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
            Παρακαλούμε, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να κοινοποιήσετε στην Ένωση, τα στοιχεία των δυο προσώπων επιλογής σας, που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.
            Συγκεκριμένα, πρέπει να μας γνωστοποιήσετε :
Πλήρες ονοματεπώνυμο, όπως είναι γραμμένο στην ταυτότητα ή στο διαβατήριο, στη Λατινική γραφή.
Επίσης, ημεροχρονολογία γέννησης, ένα ενεργό mail, τόπο κατοικίας και κινητό τηλέφωνο.
            Το κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ κατ’ άτομο και όπως προαναφέρθηκε θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ένωση.
Ο τόπος των σεμιναρίων ( θα γίνει κατά περιοχή ) θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: